Kinek és milyen tapasztalata van a SCIENNET-tel kapcsolatban? (tudásbázis)
Talán azt, hogy most jött el az idő, hogy a kifelé áramló pénzek meghaladták a befelé áramlót.
Lassan lehet elkezdeni hiábavaló feljelentéseket fogalmazni a fantomcég ellen.
"Bakker", itt egyet tudunk érteni :D
az első szót ne vedd nagyon súlyosan :)
Abból jött be neki, hogy másoknak nem jött be. Mások foglalóit kapta meg, legalábbis nem valószínű hogy a valós vásárlások kedvezményeiből ennyi összejön.
Azt sem tudni, hogy a 600.000 Ft-ja valódi készpénz-e vagy virtuális, ami csak kiegészítve vásárolható le. Ha ilyen, kedvezményszámlán lévő összegről van szó, annak az értéke gyakorlatilag nulla.
Nem marad belőle semmi. Szétosszák a feletted lévők között. Cserébe kapsz kedvezményt, (virtuális pénzt) aminek nincs értéke. Az alattad foglalózóktól kaphatsz vissza valamennyit.
De ez a piramisjáték már befulladt mindenki belépett már akit érdekelt, telítődött a létszám. A foglalózások elmaradnak, a vásárlásokból meg nem gazdagodik meg senki.
Annyi azért nincs erre szánva.
De ez a 70.000.- nem csak jogokat vesz és ez marad a számládon, olyan tőke féle?
Vigyázz, a 70.000,- Ft foglalódat csak úgy tudod levásárolni pl. egy 10%-os partnernél, ha kiegészíted 630.000,- Ft-al, és így 700.000,- Ft-ért vásárolsz.
Sokan buktak bele abba hogy ezt nem tudták, és milliókkal foglalóztak.
Szia/Sziasztok! Olvasgatlak benneteket szorgalmasan mert a fiam most lépett be a héten ás csak telefonon beszéltünk még, egyelőre nekem nem tiszta minden. Szóval kérdéseim:
1) A foglalózás azt jelent, hogy Pl. 10 ezer Ft-ért veszek a bankban "vásárlási utalványt" (nevezzem így) és az adott boltokban 10ezer Ft értékű árut tudok venni? - és ezek után járnak a 0,5%-ok?
2) A bankba befizetett Pl. 10ezer; alá 2 x 10ezer; alá 4x10ezer (összesen70ezer) az ott van a számlán és mi történik. Addig eljutottam, (ha jól értem) h. a 4 x10ezer már az első 10ezres számlájára 2400-at hoz. És a többi pénzeddel mi van ? ezt a 70 ezret amit így befektetsz csak ott tartod a számlán? (ez már ködös:P)
Folytatom a kérdésekre a választ.Multik kizárva,mert magyar vállalkozásokat támogatja a rendszer.Szűrővel ki tudod szűrni adott városra a termékpartnereket(kérj meg egy ismerőst aki ért a szűrő használatához)Tesztország,Nyit Románia,Ausztria.Folyamatos a termékpartnerekkel való szerződéskötés,nem ingatja meg a rendszert a partnerek kizárása,a kizárás azért történik,mert nem adták meg a vásárlónak adott időpontra a kedvezményt.Nincs köze a scientológiához a rendszernek.
Ha a véleményemre vagy kíváncsi kinek hoz pénzt a rendszer,hát annak aki pofátlanul,fontos információkat nem említve,MLM-es multtal rendelkezve(ők a rátukmálósak,jó a rábeszélőképességük)rá tudnak embereket venni arra,hogy foglalózzanak minél többet,nem hátrány ha milliós nagyságrendbe.Sok áldozata van a rendszernek,személyes tapasztalataimat leírhatom neked privibe.
Köszönöm, hogy válaszolsz.
Sok kérdésem van. Az egyik, hogy a szponzorom úgy helyezte el a jogokat, hogy rögtön ő tett alá két másik jogot. Ez a lekérdezéseknél, a jogfában látszik is és ki is írja, hogy 2-2 aljog, ez nem jelent semmit? Illetve a foglalózás napján 2400.- scien jutalék lett rögzítve, ez az az összeg, ami a felettem lévő jogra épült?
A másik, hogy a Coop-os vásárlással nem boldogulok. Az egy dolog, hogy a boltban senki nem tud semmit sem mondani, de a szponzoromtól is csak annyit tudtam meg, hogy előre kellene fizetnem utalványért, amit utólag beválthatok. De azért az 1 %-ért tényleg nem érzek késztetést utalvány vásárlására. Ez miért ilyen bonyolult.
Mint mindenki én is élelmiszerre költök a legtöbbet, leginkább Multiknál (Tesco, Metro, Lidl, Aldi, Spar...) ezek közül várható, hogy bármelyikük is csatlakozni fog a hálózathoz?
A harmadik. Nagyon bonyolultan lehet keresni a termékpartnerek között. Csak az országos excell táblát találtam, de ezen nem lehet lakóhelyre lekérdezni, csak nehézkesen ugrálva, még sosem értem a végére. Nincs valahol helységenként összegyűjtve az összes termékpartner?
Amúgy érdekelne, hogy hogyan sikerült 400 embert beléptetned. Éjt nappallá téve ezen dolgoztál, vagy volt valami trükköd? Nekem pl. a legjobb barátomat, de még a testvéremet sem sikerült rávennem (mondjuk nem is erősködtem, csak rákérdeztem, hogy megadnák-e a személyiszámukat) na és persze elmagyarázni sem igen tudtam nekik, hogy mi is ez...
Szerinted mi lesz a jövője? Igaz az, hogy Magyarország az első tesztország mielőtt világraszóló kampány indulna, vagy ez is csak duma volt?
Tényleg nincs semmi köze a scientológiához? De ha nincs köze, akkor miért ezt a nevet választották?
Na most fogytam ki a kérdésekből...
Illetve nem, még van egy. Sorra kapom az e-maileket a termékpartner kizárásokról. Ez nem ingatja meg a rendszert? Néha egy levélben fél tucatnyi kizártról is tudósítanak. Ez eléggé furcsa. Akit kizárnak az többé úgy tudom nem lehet újra termékpartner...
Akik értenek hozzá azoktól kérdezném:
Én júniusban foglalóztam 10.000-ért, mikor fogok belőle valamit látni? Alig vásárolok termékpartnernél (max. tankolás vagy papírbolt), beléptetni csak családtagokat sikerült, akik még annyit sem vásárolnak, mint én.
Aki engem beléptetett azt mondta, hogy őneki 3 hónap alatt 96 ezret fialt a befektetett 10 ezrese (persze igaz, alatta jó sokan vannak). De aztán annyira bonyolultan magyarázta el a mechanizmust (matematikus a lelkem), hogy egy kukkot sem értettem belőle, csak elhittem neki.
Valaki el tudná értelmesen mondani, hogy mibe is másztam bele és mikor kaphatok vissza valamit a befizetésemből?
Köszi
Inkább legalizált piramisjátéknak nevezném. A vásárlások kedvezményeiből származó kisebb bevétel mellett, a nagyobb összegű, befizetett foglalókból osztanak vissza.
Dolgozni kell. Embereket beszervezni, és rávenni őket minél nagyobb mértékű foglalózásra.
Véleményem szerint ez nem más, mint legalizált ÁFA csalás. "gazdagodjon meg mások költekezéseiből" uramatyám.......
Remek példája annak, hogy a magyarok jobban hajlanak a könnyű pénzszerzés felé, csak dolgozni ne kelljen.
További ajánlott fórumok:
- Kinek milyen tapasztalatai vannak a folyékony mosószerekkel kapcsolatosan?
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Milyen az a nő akinek kapcsolata van, de azt mondja magáról, hogy szingli?
- Kinek milyen tapasztalata van a "fogyasztóporokkal" kapcsolatban? Melyik a legjobb?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?