Kinek és milyen tapasztalata van a SCIENNET-tel kapcsolatban? (tudásbázis)
én nem szálltam be.ahhoz kéne pénz is.ami nincs.így mivel éppen hogy a kaját fedezzük,és egy-két ruha a gyerekeknek ezért semmi felesleges fillér nincs semmire.
de azért sajnálom azokat akik buktak. rohadék szélhámosok. az a baj hogy manapság csak így tudnak az emberek meggazdagodni.én még tisztességes gazdagról nem hallottam. mindenhol van csavar.ez van
Minél nagyobb a szegénység,az emberek annál könnyebben megvezethetőek.Az ilyen rohadékokat aki embertársait így át tudja verni azt fel kellene kötni.Jó,tudom,hogy senkinek nem fogtak pisztolyt a fejéhez,hogy lépjen be,de nem vagyunk egyformák.Kihasználni és visszaélni más "butaságával" szerintem ocsmány és undorító dolog.
...és sokan még hitelt is felvettek!Döbbenet!
Azt gondolom öngyilkossági dömping fog következni.
ugye, erről beszéltünk, mi akik nem értenek az üzlethez!!! remélem nem buktatok nagyot!!!!
több 10 millás luxusautó a L. Zsoltnak!?!?! persze a ti pénzeteken!!!!
Vegyen mindenki könnyes búcsút a pénzétől!
Kártalanításra valószínűleg kevés lesz a lefoglalt 1,6 milliárd forint. Csak a tavalyi adótartozás 960 millió. Hol van még az idei, meg a büntetés. Először ezeket fogják kiegyenlíteni
a pénzből.
Most mégis őket sikerült támogatnod, a varrással keresett kis pénzedből.
Szélhámosok addig lesznek amíg van kit becsapni, kettőn áll a vásár.
Mondj példákat légyszi...
Tanár vagyok, tanár nem kell sehová. Könyvtáros is vagyok, könyvtárosokra sincs szükség. Varrogatok itthon, el is adom őket, de az órabér visszaszámolva 100 ft alatt van...
De ha egy átlag orvosra, tejtermelőre vagy akár szakácsra gondolok, akikre azért mindig van kereslet...nos ők is éppenhogy csak a napi megélhetésüket kergetik...
Akik ma sokat keresnek azok mind szélhámosok. Politikusok, "tanácsadók", brókerek, pénzügyesek, hr-esek, ügyvédek, könyvelők, ingatlanügynökök, mlm-es és biztosítós üzletkötők...közülük is azok, akik a leggátlástalanabbak...
ATV videótár
Piramisjátékért is felelhet a ScienNet
Áldom az eszem, hogy nem léptem be..
A neten találtam (nov.26-ai cikk)
Tegnap még csak egy békés PSZÁF-vizsgálat, ma viszont egy összehangolt VPOP-kommandó csapott le a Sciennet-hálózatra. Többszázmilliós adócsalás vádja miatt a network összes magyar számláját befagyasztották, a csoport mögött álló Headmin Kft vezetőjét őrizetbe vették, illetve a jelek szerint még a szerverüket is elvitték. A PSZÁF jelentéséből amúgy kiderült, hogy a vásárlásból gazdagodók nem álltak jogviszonyban a hálózatot működtető offshore céggel, hanem egy másik hasonló nevű offshore céggel szerződtek. Úgyhogy kérdéses, mit tehetnek most majd a 3 évig érvényes utalványaikkal.
Kikhez, ha még a nevüket sem lehet említeni?
Nekem már nagyon elegem van ebből a világból. Miért csak a gyanús, homályos, csalás-gyanús üzletekből lehet jól keresni? Persze a kérdés költői, de már nem fogom fel ép ésszel, ami megy körülöttünk...
További ajánlott fórumok:
- Kinek milyen tapasztalatai vannak a folyékony mosószerekkel kapcsolatosan?
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Milyen az a nő akinek kapcsolata van, de azt mondja magáról, hogy szingli?
- Kinek milyen tapasztalata van a "fogyasztóporokkal" kapcsolatban? Melyik a legjobb?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- 14 hetes kismama vagyok, a háziorvos Cefzil tablettát írt fel. Van valakinek valamilyen tapasztalata a gyógyszerrel kapcsolatban?