Ki volt az első szerelmed? (beszélgetés)
Ovodás koromtól szerettem a bátyám egy barátját, míg el nem költöztek..(10 éves voltam) Még ma is szívesen látnám. Péteri Gábor "Petya" volt a neve. Majd 15 évesen jött az igazi szerelem...Ő egy nagyon fájó pont a mai napig.
4 évesen az oviban a kis szöszke Máté... :) Olyannyira, hogy aztán öcsém is Máté lett.
Aztán később, az első igazi -és azt kell, hogy mondjam, azóta sem überelte senki- Attila. 15 éves voltam. Tőle kaptam az első csókom, vele voltam az első házibuliban. :) Szép volt :)
S. Gergő az oviban! :-)
(Viszonzott "szerelem" volt!)
A legelső 2.-os koromban Daninak hívták és tetszett a cipője:)
Az első komoly szerelmemet Istvánnak hívták, és 2 évig voltunk együtt.
Szandokán, kb 4 éves lehettem.
17évesen voltam először szerelmes, akkor önhibánkon kívül vége kellett, hogy legyen. Eltelt 8 év, tartottuk a kapcsolatot, de nem volt semmi. Idén januártól újra együtt vagyunk, bár ez már nem olyan ahogy elképzeltem :( sokat ábrándoztam róla, nem kellett volna. De azért boldog vagyok, hogy van nekem!!
a barátnőm/osztálytársam bátya 10éves voltam és egy évig együtt vgoltunk, de sajnos elment 400km-re és igy vége lett:(
általános hatodikban Krisztián. Sajnos azóta már nem él ;o(((
Volt két ovis szerelmem:-)) Anti és Peti
Aztán "nagy" koromban azaz 18 évesen Gábor..
Zoli volt elsős koromban. Felnőtt fejjel Zsolt, aki kihasznált csak (bár erről én is tehetek).
G. Janinak hívták és 17 évesek voltunk. Hú, de rég is volt már...
Sch... és kevés voltam neki.
Ált. ötödik nyári szünetében Kovács Karcsi
H. Lacinak hívták ,15 éves voltam
Az oviban Peti, de ami már tényleg szerelem volt, az András.
Az első igazi...Janinak hivták!!
Már nem él:-(meghalt.
Az első Attila az oviból. Még ált. isk. 2 osztályában is tartott a nagy "szerelem".
Sanyi,első osztályos koromban.(sajnos már nincs közöttünk)
Annyira utálom, hogy gondolni sem akarok rá. Nem hogy felidézni.
Roland volt még az oviban...
A gimiben volt, Tamásnak hívták. Nagyon bele voltam zúgva. :)
ovis szerelem volt.Tamásnak hívták.Azaz hívják ma is.Sokszor szoktam látni,még most is jó pasi:))))
Az első huuuuuu de régen volt!!de jó is volt akkor:-))
A mostani párom! Már több mint 4 éve együtt vagyunk!Általánosban jöttem rá hogy szeretem!
A barátnőm unokatesója volt.15 voltam.Találkozgattunk,aztán eltűnt.Durván 6 év múlva már ő akart engem annyira,anogy anno én őt!De én már nem éreztem semmit szimpátián kívül. :S
Egy fiú a mi sulink melletti középiskolából.(Én általánosba jártam)Ő az ablak mellett ült,s mikor nekünk szünet volt,mindig ott dumcsiztunk az ablak alatt a csajokkal,s így könnyen kiszúrhattam magamnak.Gyorsan kiderült,hogy az akkori legjobb barátnőmnek volt pont rokona a srác-s így aztán már könnyen ment az ismerkedés!:)
A koszorús fiúm:))) Természetesen nem az esküvőmön, hanem 8 évesen, de a barátságunk továbbra is megmaradt és nagyon jó!
Ő vezetett a férjemhez az oltár elé! Örült a megtiszteltetésnek! :))
További ajánlott fórumok: