Ki szül 2010 márciusában Siófokon? (beszélgetés)
mi sem gondoltuk, hogy kiderül majd a neme, de annyira egyértelműen beforult, hogy nem tudtuk nem észrevenni. :)
A kórházba jársz uh-ra, vagy magánrendelésre?
Az nem semmi!:-) Nekem a 18.hetit nem a saját dokim csinálta, és aki csinálta azt nem is érdekelte, én kérdeztem rá, de azt mondta nem látszik....:s
Most a 24.hetit a sajátom csinálta, de annyira oda húzta a lábait, hogy hiába próbálkoztunk! Mondjuk annyira nem is erőltettem, igazából mindegy!:-))
Persze!
Nekünk első Baba!:-) Még a nemét sem tudjuk olyan szégyenlős!:-) De inkább kislány eddig mint fiú, de egyáltalán nem biztos!:-) Vasárnap megyek 4d-re, hátha ott megmutatja magát!
Mi is tervezzük, meg hát nem árt tudni hogy merre kell majd menni, ah eljön az ideje.
Második baba, van már egy 16 hónapos kislányom. :) Nektek?
Én elvileg majd megyek szülőszoba látogatásra vmikor január környékén! Majd akkor biztos többet megtudok!:-)
Amúgy első babád?
Szia!
Én április 25-re vagyok kiírva és eredetileg Fehérváron szültem volna, de a dokim februártól átmegy a siófoki kórháza, így ott fogok szülni. Amit hallottam róla az annyi hogy tavaly felújították az egész kórházat és van 3 vajúdó szoba. Hát egyelőre ennyit tudok, úgyhogy én is várom a tapasztalatokat. :)
Sziasztok!
Kíváncsi lennék hányan vagyunk, akik 2010 márciusában Siófokon fognak szülni!? Persze olyan is írjon aki már esetleg szült itt, tapasztalatokat, és jó tanácsokat szívesen fogadok!:-))