Ki mivel tölti a nyarat vagy hol volt illetve hova készül nyaralni? (beszélgetés)
Azt mondja Adri nézd meg a Pelion honlapját.
Reggeli hideg meleg svédasztal,fürdő,szauna,7.21-ig,gyógybarlang,és csónakázós barlang. Szerintem nagyon jó lesz:-)
Kirándulás vagy programtervező a gugliban:-)
Amit én találtam:Naplemente túra:2 órás hajóút,lovagi étterem,2 kiállítás,Beach-house, este kertmozi,Western kocsma,nosztalgia dj,2 vár illetve kastély,és egy gyógyfürdő ha rossz az idő:-)
Siófokra. Már leugrottunk a múlt héten egy napra és körülnéztünk. Tájékozódtam a programokról is.
Sokan szeretik ha a nyaralás meglepi, én inkább szeretem tudni előre,hogy miből választhatok:-)
Még nem voltunk sehol.
A nyaralónk Kulcson van,de a szúnyogok miatt nem lehet megmaradni a környéken:((
Augusztus vége fele,szeptember elején mennénk a tengerpartra.Valszínű Bulgária lesz belőle-vagy Horvátország.
Sziasztok!
Én is sajnos dolgozok látástól mikulásig, július közepén megnyitottuk párommal a saját kis kávézónkat, így sajna nincs se szabadság, se nyaralás. Nagyon elterveztük pedig, hogy idén európa maldív-szigetére megyünk...de majd télen bepótoljuk! Akkor már megtehetjük talán, hogy bezárunk 1-2 hétre. Most még sajna nem engedi a pénztárca...:( Talán Balcsi belefér hétfőnként, amikor mindketten szabadok vagyunk, egyébként semmi más. Elvileg anyum dolgozott vasárnaponként, de ő most egy hónap szabit kivett a munkahelyén, elpályázott Miskolcra a pasijához, így a vasárnap is az enyém. Ez van, valamit valamiért.
Bocsi az offért:
szállodában még nem dolgoztam, kipróbálnám. :) A vendéglátás és a kereskedelem megvolt, már csak a szállodaipar hiányzik ebből a szolgáltatóágból. :)
További ajánlott fórumok:
- Hová mentek / hol voltatok idén nyaralni?
- Mohácson illetve Pécsett szülni készülő kismamák tapasztalatai
- Tudtok jó porszívót? Most készülök venni és érdekelne melyik márkát ajánljátok és melyiket kerüljem illetve porzsákosat vagy anélkülit?
- Hogyan készül a levegő kenyér, illetve hol lehet vásárolni?
- Készül idén valaki a Club Karos Spa****-ba nyaralni?
- Fonyódra készülünk nyaralni, szupi éttermet tudtok-e ajánlani?