Ki mivel tölti a hétvégét? (beszélgetés)
Nálunk is így van. A házi füstölt verhetetlen, nagyja ide kerül. Ezt is lefagyasztom idővel, ha már jól kiszellőzte a füstös szagát. Nyers csak annyi marad, ami innen leesik, tulajdonképpen karaj, oldalas, csont és némi cafat. Legcafatabbat ledarálom fasírthoz.
Töpörtyű, disznósajt, hurka "ajándék" :) Idén s. k. savanyítottam káposztát. Levest most nem főzünk.
Nálunk most kimarad.
Általában sajnálom ,most örülök neki ,nem érzek hozzá nagy kedvet.Úgy néz ki,januárban megejtjük,,mert azért jó buli:))
De az is lehet hogy egy fél disznót veszünk csak,,a java megy a füstre.Meglátjuk.
Nektek jó munkát:)
Disznóölés jó, mármint nézőként.
Mi szombaton voltunk, mondjuk nekünk tényleg csak az eszem-iszom és a showműsor jutott.
Férjem még sosem volt disznóölésen, belvárosi gyerek.
Kaptunk meghívást én rögtön lecsaptam a lehetőségre. Tőlünk 80 km-re volt az event, ember meg nem értette miért kell már előző nap menni, meg miért asztattam hajnalban, hogy derekasan reggelizzen be, mert délben nem lesz evés.
Meg miért a bakancsot pakoltam be játszós ruhával, a dögös csini helyett. 🤦♀️ És leginkább minek 2 éjszakára szállás. 😂 Látott csodát, rendesen kikészült.
Szombat munkanap, vasárnap még jobban, disznóölés.
De legalább jövő héten lesz mit enni.