Ki milyen lehetőséget ismer a hegek eltüntetésére? (tudásbázis)
Máskor hirdettek a tv-ben valami krémet érgebbi hegekre,csak már elfelejtettem hogy mi a neve,most meg már nem hirdetik!Véletlenül nem tudod hogy mi volt az?
A plasztikai sebészt legszivesebben én is kihagynám,viszont olyan helyen van ami nagyon nagyon zavar,úgyhogy lehet hogy ha nincs más megoldás akkor meg fogom csináltatni:(
Friss sebeket prímán gyógyítja.
Nem tudták megindokolni, hogy miért. Szerintem csak a kórházak fogják használni, mivel a nagyon erőssen megégett embereket kezelték evvel régen, aztán forgalomba helyezték és most kivonták :((((, pedig a legjobb! Minden égett, sérült felületre.
Nincs káros hatása! Sőt hosszú évek óta használom, sebekre, égési sérülésekre, és még egyiknek sem maradt meg a heggje! Egy egyszerű "feltörik a lábam" kipukkant hójagot is lekezelek vele, és két nap, leválik az egész seb egyben, és alatta ott a heggmentes felület.
A régi heggekkel vagy megtanulsz együtt élni, vagy plasztikai sebészetre mész, de én úgy vagyok vele, hogy az is én vagyok, ettől nem vagyok kevesebb, így marad. Kés alá nem feküdnék, semmi pénzért!!!
A régebbieket is?
Ja,és mért akarják kivonni?Valami káros hatása van?
Sziasztok!
Elsősorban az érekelne hogy el lehet-e tüntetni a borotva okozta hegeket?Mert nagyon zavar,de úgy néz ki hogy ha nem csináloksemmit velük akkor ott maradnak!:(((((
Valaki tudna segiteni/ajánlani?
Nagyon hálás lennék érte!
További ajánlott fórumok:
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Contractubex gél valóban jó hegek eltüntetésére?
- Hegek eltüntetése!
- 68 éves anyukámnak keresek ismerkedési lehetőséget Debrecenben
- Shea vajat szeretnék vásárolni Szegeden, ismer valaki olyan helyet ahol erre lehetőség van?