Ki ismeri a Kiwisun szolárium hálózatot? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Kipróbáltam du. a Kiwi Sun-t Szegeden. A barnító kabinba nem mentem még, előtte elmegyek kétszer szoliba (ott ezt javasolták).
Vélemény:A környezet tiszta, kulturált, dizájnos. A gépek jók, a recepción a lány kedves volt és segítőkész. Viszont nagyon sokan vannak, elég sokat kellett várni. A lány nem nagyon győzte egyedül tisztítani a gépeket és koordinálni is, hogy ki hova menjen. Például engem is felcserélt vkivel, és nem annyi percre tett be, mint amennyit megbeszéltünk.
Aqua Tan barnító kabin szerintem nincs nálunk...
Én 10 alkalmas bérletet vettem Húsvét előtt 3900 Ft-ba került, 1 egység 7 perces.(akció volt)
Előtte is ennyiért vettem, de az délelőtti+hétvégi bérlet volt.Most bármikor mehetek.
Sziasztok!
Én pont ma beszéltem velük telefonon. Még nem voltam, de ma vagy holnap kipróbálom. Szegeden dicsérik. Az Aqua Tan barnító kabint próbáltátok már náluk? Én azt szeretném kipróbálni, csak jó lenne pozitív tapasztalatokat hallani!
Nálunk Egerben van.
Én jártam oda, de nagy csalódás volt. Az egyik gépben a rádió nem volt jó, a másikban a permetező. De ez konkrétan mondjuk annak a szalonnak a hibája. Ráadásul alig látszódott valami. Bármelyik gépet próbáltam. Akkor már az Ergoline sokkal jobb. Erre váltottam.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi pénzt fordítotok szoláriumozásra egy héten?
- Amit a szoláriumról tudni kell
- Jársz szoláriumba?
- Ismeri valaki a Coffe love szoláriumokat?
- Dolgozik vagy dolgozott valaki KiwiSun szoláriumban? Hogy van munkarend? A fizetés mennyi?
- Ki ismeri és van tapasztalata az EU 0.3-as szoláriumokkal kapcsolatban?