Ki hallott már szívféregről emberben? (tudásbázis)
Ja és a rowatinex-et szedte, a követ visszük vizsgálatra, de valószínű oxalátos.
Te is biztos bevizsgáltattad, de mégis lett másik .:)
Szóval aki hajlamos rá, bizonyára tehet bármit , lesz még neki.
Nagyon köszönöm a válaszodat.
Ezt a szívférgességet egy kicsit kétkedve fogadtam, de csak van valami alapja.
Amennyire értettem egy Voll diagnosztikához hasonló, de modernebb géppel térképezte fel a szervezetét.Vagy 3 órát foglalkozott vele. Egyáltalán nem tűnt kóklernek.Orvos is és laboratóriumban dolgozott évtizedeken keresztül.Sok mindent látott és tapasztalt.
Azt is mondta, hogy lappangó szalmonella is van benne. Ez nem az a fajta, ami a heveny tüneteket okozza, hanem egy másik fajtája. Ezt azóta a körzeti orvosunk is felvetette, hogy lehet ez a baja. Vettünk tőle egy zapper gépet, ami egy biorezonanciás műszer, és kiöli a szervezetből a baktériumokat, vírusokat,gombákat, férgeket.
Javulás van a fiamnál (25 éves), vasárnap már egész jól érezte magát, de sajnos bepörköltözött és este kavargott a gyomra.
Még egyszer köszönöm a segítségedet, és ha van még valami okos tanácsod szívesen veszem!
Tudod, amikor az ember tehetetlen mindent kipróbál.
Az orvosok nevettek, hogy semmi baja, mit akar, csak bebeszéli magának.
Igaz, hogy 25 évesen megtett 200 m-t és összeesett.
Ott a kórházban fekve elvolt, így hazaküldték.
Továbbra is gyűlölni fogom az összes kuruzslót...Ilyen aljasságot...:SSS
Remélem,hogy te legközelebb nem mész el ezek után egy képviselőjéhez sem!
További ajánlott fórumok:
- Mi idegesít titeket egy-egy emberben?
- Létezik az, hogy a beteg emberben erősödik a betegség tudat, és betegebb lesz, ha gyakran kérdezgetik tőle, hogy hogy van?
- Te mit nézel egy emberben a jellemét vagy azt, hogy néz ki?
- Hogy hívják azt, amikor 2 nemrégiben megismerkedett emberben nagyon sok közös dolog van?
- Ismerősöm tartozását a januári munkanélküliből ígéri megadni, de most hallottam valakitől, hogy azt már decemberben utalták. Ez igaz?
- Egyre kevesebb emberben bízok. Vadidegenekben már...