Ki hallott már szívféregről emberben? (tudásbázis)
Nem az óriáskukacokban hiszek,amivel embereket hülyítenek(lásd:Colonix),hanem abban(evidens),hogy nem mindenki vastagbele működik megfelelően,renyhe bélműködés esetén(lehet ez körkörös,hosszanti,perisztaltikus,tök mindegy),nem távozik a salakanyag úgy és akkor,amikor az kellene.
Gondolom méreganyagokon ezt,és nem például a halálukig injekciózott haszonállatok által bevitt(ne öljetek meg,nem az E-kről beszélek)cuccot érti a fórumindító.
Detto:
Mi evidens?
Úgy,hogy a bélnek nem csak továbbító mozgása(hosszanti simaizmok),hanem egy salakanyagot tömörítő,ha úgy tetszik magáról lerázó mozgása(körkörös simaizmok) is van.Plusz a nyálkahártya réteg,plusz a rostok(amit valóban nem kúraszerűen kell "szedni"hanem naponta fogyasztani)elég jótékonyak ezügyben szintén.
Melyik a vicces rész?:)
Tehát sem a bélben,sem a bélfalon.
Akkor hogy is van ez?
Csak kérdem,mert így már elég vicces...
Hogy felültessenek?
Mivel is?:-)
Helytelen dolog evéssel múlatni az időt,hölgyem!:)
Én szeretem az áramkimaradást...Hangulatos.Egy jó pasival,ha este történik,akkor meg még újjajjj...:D
Na de ne tessék unatkozni,hanem elővenni a megfelelő könyvecskét és nem engedni,hogy felültessék!Na.Tessék.;)
Igen-igen,visszaolvastam,már képben vagyok...
Perisztaltikus,ugye,Azt tanultam a csigáknál is...
Én is álmos vagyok,mert tombol kint vihar,és elment az áram.
Talán,ha ennék,múlna az idő...:-))
"Marha érdekes"nekem a 31-es,és a 65-ös hozzászólás volt.
Talán onnan eredhet a dolog...:-)
Há' ja lukra futottál,sose bánd,nem vagyol egyedül!Szóval aztat kéne igen erőssssen megmagyarázni,hogy mit tesz a kakinak egyhelyben leledzeni,de nem a bélfalon...Hát érted...Na.
Aztán ott van még az a fránya bélmozgás is,erőssssen kiélezve a szövettanra...Mér' is van nekije nem csak hosszanti,de ugyanmár körkörös simaizma a betyárnak!Há' érted...:)
Na.Most már jöhet a fényáram is!Mi van vele?:D
Amúgy ja...én lukon belül gondolkodom...Már amikor gondolkodom...:)Lukas a fejem ugyanis,kb.5 helyen...abból kettő csak pszeudo kettő,valójában egy,meg van egy,ami zárható,sűrűbben is zárhatnám,ez is igaz.Plusz:kettőt eldugaszolnak a szemeim.Na remélem mind megvan,mert hót álmos vagyok...
:DDD
Gondolom lukra futottam.
Amennyiben nem a fényáramra gondolsz.
Lukon belül gondolkodunk?
Hogy min sz*rozunk?:)
Hát te mondtál marha "érdekeset",aztán én meg nem értem!Érted...
Vagyis amit értek,azt nem értem.Érted...
Na meséljél csak...Hááááát hová tűnt?:)
Hát,kaka.Tudod...
Vagy mittomén...:-)))
Miről is írunk?..:D
Nem.Nagyon erősen vonzódom hozzá,azt nem mondom,hogy letapadok,de azért nem is lebegek.El tudok mozdulni.Persze,ha megindulna alattam a föld,akkor akármennyire is szeretnék földhöz tapadni,tuti elmozdulok.
Szóval:hogy van ez a kaki dolog?:)
Az jó, bár ennek is van hátránya, könnyen elhízhat az ember.
Legjobb befizetni valami menzakajára. :)
Jobb a friss az tuti. :)
Ami E- az még nem biztos hogy tartósítószer. Az E-150 pl. a karamell, az E-162 a céklából kivont természetes színezőanyag.
Szerinted az a sok tartósítószer nem ártalmas?
Egy sütemény egy felvágott eltartható 3 hétig is .Ez normális?
További ajánlott fórumok:
- Mi idegesít titeket egy-egy emberben?
- Létezik az, hogy a beteg emberben erősödik a betegség tudat, és betegebb lesz, ha gyakran kérdezgetik tőle, hogy hogy van?
- Te mit nézel egy emberben a jellemét vagy azt, hogy néz ki?
- Hogy hívják azt, amikor 2 nemrégiben megismerkedett emberben nagyon sok közös dolog van?
- Ismerősöm tartozását a januári munkanélküliből ígéri megadni, de most hallottam valakitől, hogy azt már decemberben utalták. Ez igaz?
- Egyre kevesebb emberben bízok. Vadidegenekben már...