Ki bújna a másik nem bőrébe egy napra? (beszélgetés)
:)
Én meg abba bolondulnék bele, ha valami, nem is kicsi, kilógna belőlem, sőt, önálló életet élne:)
Juj! Soha! Egy percre se!:)))
Nemcsak eljátszottam, hanem folyamatosan játszom ezzel a gondolattal.
Ennyiböl már sejthetö, hogy ha bövebben kifejteném a gondolataimat, az túllépné a Hoxa írott & íratlan szabályait.
Ami még szalonképes:
♣ Nagyon érdekel(ne), milyen érzés, amikor feláll az a bizonyos testrész...
Azt nem tudom megmondani, hogy végleg cserélnék-e, hiszen arra sincs (sajnos) lehetöség, hogy átmenetileg cserélhessek nemet.
Akkor kiegészítek, rajtam ne múljon :) Nem cserélnék
véglegesen, mert szeretek nő lenni. Amit először kipróbálnék, hogy hogy bírom elhelyezni a gatyámban, tényleg balra van-e a legjobb helye. És ahogy leírták már azt is kipróbálnám mi a jó abban, ha fürdés előtt propellerszerűen mozgatom. Amit nem tennék meg: Tréfálkozni nők szeme láttára azzal, hogy lehúzom az alsógatyám, bedőlök és húzogatom a popóm partjait mutogatva szőrös ánuszrózsámat.
Miért van az, hogy a hozzászólásából ítélve, rengetegen el sem olvassák a bevezető hozzászólást? Márpedig CSAK a címből sok esetben nem biztos, hogy pontosan arra fogsz gondolni, amire a fórumindító! Így biztosan nem olvashatunk egy izgalmasan kifejtett, szép kerek hozzászólást!
Vagy ez csak engem zavar? Bocs, ha igen!
Hogy szokták mondani?
A próféta szóljon belőled!:D
De én már nem nagyon hiszek ebben.
Nem zárkózom be.Csak már olyan sokmindent tudok,sokkal több mindenre figyelek,mint kellene.
De azért jólesik,ha kedvesek velem a pasik:)
Jó érzés ha észrevesznek:)
Én kipróbálnám: érdekelne, hogy Ők vajon hogyan élik meg a vágyat, a szenvedélyt...
Egyszer átélném, hogy vajon tud-e annyira fájni, mint nekünk... :)
Nem tudom.
Régebben sosem gondoltam ilyesmire,hogy valaki bizonyos testrésze miatt nem fog kelleni.Hát ez is megtörtént:)
Nem volt rosszabb az új,csak más volt,és bizonyos testrészei nem tetszettek.
Jó neked.
Mondjuk, ami késik,nem biztos hogy múlik is.
További ajánlott fórumok:
- Az egyik szó utolsó magánhangzója a másik szó elsője
- 3 betűs! Juss el az EGYIK SZÓBÓL A MÁSIKIG úgy, hogy mindig CSAK EGY BETŰT CSERÉLSZ ki!
- Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :)
- Ha egy napra a másik nem bőrébe bújhatnál, mit tennél meg?
- Te melyik sztárnak bújnál a bőrébe és miért?
- Férjem vegyszerekkel dolgozik, melyek a bőrébe is beivódnak. Meddig bírja a bőr? Mérgezést okoz?