Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
biztos nagyon finom :)
Hasonló lehet ízre mint amit én szoktam sütni sütőben.
Csirkemell szeleteket panírozok liszt, tojás, és reszelt sajtba. Tűzálló tálba beteszem, és leöntöm tejszínnel, a tetejét megszórom még sajtal. Lefedem, vagy fedővel, vagy alufóliával, és sütőben összesütöm.
Á dehogy.Csak a jövő heti kaja.Nincs itthon semmi.se zöldség, se gyümi,se hús.
Karácsonykor mindig a szülőknél kajálunk.Én inkább anyuéknál,mert a párom szülei nagyon nehéz kajákat főznek. Akarácsonyi kajáktól már most félek...főleg a sütikéktől.Azt már megbeszéltük,hogy lesz diétás rétes, a tesóm süt diétás muffint, de anya zserbója és az unokatesóm mézeskrémese...na az kihívás lesz!
Tegnap még elkészítettem a lányaim kedvenc kajáját:
ők csak zepteresnek mondják, mert olyan edényben kell elkészíteni, ezért ez a neve. Persze lehet másikban is!
Leírom, hátha nálatok is izleni fog, ha elkészítitek.
A felszeletelt csirkemellet zepter serpenyőbe tesszük víz és olaj hozzáadása nélkül, mindkét oldalukat megsütjük. Közben levet ereszt, ebben jól megpárolódik fedő alatt. Rá kell önteni tejszínt, és ebbe tovább főzni. Majd reszelni trappista és füstölt sajtot, jó sokat, és azzal beletenni, az lesz a sűrítő. Nagyon kevés só kell bele. Szarvacska tésztát főzök hozzá. Oregánóval meghintve szoktuk enni. Tényleg fini, én tegnap csak a csirkemell darabokat horgásztam ki, maszat és tészta nélkül ettem.
nekem ez a módjával dolog nem nagyon megy.... inkább nem sütök.
Majd ha már súlytartó leszek, akkor seszem majd eyg csomó diétás sütit :)
dejó neked :) nálam se anyós sem anya. Úgyhogy azt eszünk amit én főzök mindig.
A vásárlás az tényleg rémséges
Persze hogy diétásat sütök, hiszen én vagyok a nagy sütievő nálunk. A többiek nem édes szájúak, én vagyok csak ilyen elfajzott.
Ma reggelire most eszegetem a rozsos-túrós lepény maradékát, egy pohár tejjel. Nekem bejön. Csak ezt is módjával lehet csak enni.
Hát nem szeret lemaradni, utál pótolni. ezen a héten igyis itthol maradt 3napot.
nem tudom, rátudom-e venni, hogy maradjon itthon.
Én ma nem főzök.Vasárnap mindig anyuéknál eszünk.
Ma még be kell vásárolnom a diétás menühöz jövő hétre..Ez egy rémálom lesz vasárnap délelőtt.:(
magamnak semmit. Maradt még tökfőzelék fasírtal.
A többieknek sajtal töltött rántott karajt krumplipürével.
Ne is engedd el, kell az ágy-nyugalom ahhoz, hogy valóban túl legyen rajta.
Milyen lelkiismeretes gyerek, hogy menne suliba!
Ki mit főz ma?
Ma lazsálok, csak hurkát, kolbászt sütök. Tegnapról van elég kaja. Viszont egy meggyes piskótát fogok sütni.
Szép Napot!
Reggelke, hogy van a nagyfiad?
Jó reggelt!
Dodóka remélem olyan jól telt az estéd(éjszakád) mint nekem a multhéten!
update 1-es Ez a barackos csirke. . . ..csirkemell szeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom, majd az egyik felét olíván elősütöm. A tepsit light tejföllel kikenem, és ráteszem a mellett a sületlen oldalával lefele. A tetejére konzerv (cukormentes) felezett barackot teszek, megkenem light tejföllel, a tetejét sovány reszelt sajttal megszórom, majd be a sütőbe.
Jó étvágyat mindenkinek
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni