Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Na igen ,én se..de ő ezt tudja ,így finoman ad tanácsot:)) okos asszony az anyukám.Remekül egybetartja a családot!:)
Anyós más tészta..
Jó reggelt mindenkinek!
Nálunk nem tart annyira össze a család, h ünnepekkor mindenki egy helyen, anyu pl. nem is beszél a testvérével évek óta.Nálunk 24-én anyuméknál vagyunk, 25-én j9ttek mindig anyósomék, amíg élt apósom, amióta nem, mi megyünk hozzá.26-án már egyáltalán nincs főzés, vagy a nagymamámék jönnek, v mi megyünk.
Ezzel tökéletesen egyetértek!
Megyek én is a dolgomra, délután jövök!
Puszi nektek!
Na tényleg lépek :) Jó volt veletek :9
pusszancs
Jaja.Hát nem borzalom?! Hülyét kapok tőle.Bele sem merek gondolni,hogy mi lesz akkor ha gyerekünk lesz...Szerintem ránk fog telepedni.
Mondjuk imádja a gyerekeket és biztos szerető nagyszülő lesz, csakhát én nem vagyok olyan fajta aki nagyon hagyja ,hogy beleszóljanak a dolgaiba...
Lehet,hogy én is rettenet anyós leszek majd...:))
Jól teszed!!!
kellemes vasárnapot :)
Ez tök szar lehet. De soha ne foglalkozz a pletykákkal, és mások véleményével.
Csak Te és a párod vagytok a fontos, hogy ti ketten jól megértsétek egymást.
Ha külső emberek véleményére is adsz, akkor az megmérgezheti a kapcsolatot.
Köszi, és szeretnék is. Sokan birkának néznek ám, akinek a hátán fát lehet vágni. Akiket szeretek, azokért a tűzbe mennék, és túlságosan kinyalom a seggüket. De ez nekem egyelőre nem esik nehezemre.
De most tudjátok mit csinálok? Szépen felöltözök, teszek nagy ívben a vasárnapi ebédre, majd lesz belőle vacsora. Elmegyek és haza sem jövök addig, amíg a hiányzó ajándékokat nem vettem meg.
Szépen felöltözök, és mire beérek a városba, már nyitva lesz minden. :))
Na igen.Nehéz a fiús anyáknak...
Én imádkozom ,hogy fiam is legyen meg lányom is.
Nekem mindig csak fiús anyósaim voltak...
Az előzővel jól kijöttem.A mostanival is,csak hülyét kapok,hogy napi 3x-4x telefonál,hogy megvan e még a kisfia...
Ez nagyon szép :) Tényleg jó összejönni néha az egész családnak. A kedvesed nem bánja, hogy a te családoddal töltitek a szentestét ?
Mi is összejövünk minden évben legalább karácsonykor a nagymamámnál. De a szenteste az mindenkinek a saját kis családjában zajlik, és 26.án megyünk a nagyihoz, az összes tesómékkal, és gyerekeikkel együtt.
Ez tök jó. Én is olyan akarok lenni, amilyen a te mamád is volt, és sok ilyen jó példát látok magam előtt. Össze akarom tartani a bandát, ennek érdekében minden ünnepkor meghívok mindenkit (persze nemcsak ünnepkor), mert nagyon kellenek ezek a családi és baráti összeruccanások.
sajnos utóbbiak egyre ritkábbak. Mindenki nagyon elfoglalt, és kicsit irigyebbek is lettek az emberek...
Majd a menyed megszokja hogy őszinte ember vagy, kimondod a véleményed, és utána nincs harag. Ez a jó, nem amit az én anyósom csinált: soha nem mondta, hogy mi a baja, de fél évekig nem köszönt nekem, messziről elkerült, csak a szart keverte. Soha semmit nem mondott a szemembe. Bezzeg a hátam mögött!
Na, de hagyom nyugodni ott ahol van...
Nálunk anyuéknál van minden ünnep megtartva.Régen is így volt.Amíg élt a nagymamám,mindent szeretett ő készíteni.Még 90 éves kora fölött is.Persze mi ott voltunk konyhalánynak.:)
Mostanság én már 22.-én átmegyek segíteni takarítani(nagy a lakás), a tesóm elkezd sütni, apu pedig főz.Mindenkinek van feladata.Szenteste csak magunk vagyunk, 25.-én,26.-án pedig megkezdődik az invázió.kb. 20 fős asztaltáraság van.Ha a külföldön élő unokatesóim hazajönnek , akkor 30-an szoktunk lenni.:)
25.-én délelőtt megyek át anyósékhoz, 26.-án délelőtt pedig a barátnőmmel szoktunk találkozni.Szóval bazi sűrű nálunk a karácsony.:))
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni