Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Ügyes vagy! Úúúúúgy szeretnék már én is 81 lenni, de addig még el fog telni néhány hónap...
De örülök, hogy Te már ott tartasz!
Na látod, ezért tépjük mindig a szánkat, és mondjuk neked, hogy tessék rendesen bereggelizni és ebédelni is!
Délután már csak egyes kóduakat egyél, de te fejlődő szervezet vagy, du. 3-ig még kettes kódút is ehetsz módjával.
Velünk is előfordul időnként a zabaroham, de éppen azért updatezünk, mert ha ránk tör, tudjuk, miből zabálhatunk.
A fogyás nem könnyű mutatvány, ezt mindannyian tudjuk. Azért vagyunk, hogy segítsük egymást.
Tehát figyelj oda jobban arra, hogy reggelire és ebédre rendesen egyél, lakjál jól, persze olyan kódúakból, ami annak az időszaknak megfelel.
sziasztok!
Nekem megvan a következő 1 kilóm 81 vagyok (és ebben ti is benne vagytok)
Köszi az erőt amit itt kapok.
Beszélgetni ritkán tudok, de mindig visszaolvasom amit írtok, rengeteg ötletet kapok
Nélkületek nem sikerülne..
Sziasztok! 9-től 1-ig ültem a fodrásznál, szörnyű!!!
Reggel vegyetek egy nagy plüssmalacot a bálra, és majd elmondjátok, hogy nem volt élő.
Most főznöm kéne valamit.
Sziasztok! Elszöktem egy kicsit, sütöttem valamit.
Poginak indult, de nem értem rá xarakodni, ezért lepény lett belőle.
Rozsos-túrós lepény
1/4 cs. élesztőt felfuttattam 1 dl édesítős tejben. Tettem bele egy tojást, 25 deka túrót, 2 evőkanál tejfölt, 2 evőkanál olívát, sót, fehér borsot, és 16 deka rozslisztet.
Ezt összedolgoztam, kelesztettem.
Tepsibe sütőlapot tettem, arra ráborítottam, ellapítottam, majd szórtam rá reszelt sajtot. (reszelt Anikó sajt + reszelt füstölt sajt)
Ezt szép lassan megsütöttem 180 fokon. Egész ehető kis lepényt kaptam. Laktató, és az egyes-kettes kód határán lehet.
Nem macerás, bármilyen tk lisztből elkészíthető szerintem.
Ha pogit szerettem volna, akkor nyilván több lisztet kellett volna hozzátennem, hogy nyújtani is tudjam, és ne ragadjon.
Megyek is vissza, majd este jövök!
Na kislányok mennem kell.Megyek Esztergomba.Az egyik jóbarátom most költözött, segítünk neki bútorokat szerelni.Jók legyetek!
Reggelke,ha eszedbe jut még valami ajándék fronton,akkor lécci oszd meg velem.:)
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni