Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Mert mi hangosan gondolkodunk, ők meg nem.
Így nekik könnyű dolguk van...
A tortás nő jó ötlet:DD
Hiába no, ezek a pasik még a gondolatunkat is tudják :)
Csak ha ők tudják, akkor én miért nem tudom, hogy mit vegyek??
köszönöm, aranyos vagy. Sakkkozni, kártyázni ilyesmit nem szokott. A feliretos bögre, meg póló és törölköző, olyan tucat ajándék. Én is nézegettem tegnap is ezeket az oldalakat, és a szexes társasjátékon megakadt a szemem. Na azt bizti értékelné. Mint mondottam, szexuálisan túlfűtött egy kicsit. De a társas játék használatához én is kellek, úgyhogy nemtom beválalom-e.
Vagy veszek neki egy tortából előugró csini nőt :D
Remélem meggyógyul a fiad mihamarabb.
Nálunk már párszor előfordult, hogy a párom vett nekem ajándékot és én elkezdtem neki beszélni pont arról, teljesen véletlenül. Jó ideges lett, és mindenkit okolt, hogy ki mondta el, vagy én kutattam-e. Mindig azt kapom én is, amire vágyom.
Nekem idén könnyű dolgom volt, mert most kezdett el autómodelleket gyűjteni, és eléggé hiányos még a gyűjtemény.
Én meg ezüstkönyvet kapok????
Kár, hogy már kevesen csinálják, mert vidéken ez is egy jó hagyomány volt, összehozta az embereket.
Azt vegyetek nekik, amit a legjobban szeretnek. Vagy az nem megvehető?
Nekem is ez a problémám:(((
Már mindenki megvan,csak neki nincs semmi...
Nem is mondtam, a nagyfiamnak tüdőgyuszija van :( Azt mondtam, hogy beteg és nem ment suliba a héten.
Sajna Ő hajlamos, már kétszer volt korházban mosdóson tüdőgyulladással. Most már elég nagyfú, megpróbálja a dokinő itthol kikezelni.
A disznóvágás gyerekkoromban szinte havonta átéltem én is. Én mondjuk szerettem, mert apám csinálta, és közben mindig mesélt , hogy mit miért , hogyan kell csinálni. Úgyhogy én elviekben tudom :)
Még amikor saját háztartást kezdtem vezetni, akkor én is vágtam egyet, de aztán soha többet, mert rájöttem, hogy a felét sem hasznosítom. A zsírt, szalonnát, bőrös részeket ugyanis az én kis családom sosem ette meg. Most meg már a sertésnek a húsát is csak ritkán főzöm. Inkább a szárnyasok...
de azért tök jó lenne újra átélni azokat a gyerekkori disznóvágásokat...
Jó reggelt, én is családoztam tegnap, meg megsütöttem azt a rizs kochot, amit feltettem ide is, alig várom, h ehessek belőle...
Megyek rendbe szedem magunkat, majd még benézek.
Reggelke, azért nem semmi, amit vállaltál. Teljes szervezés, sütés, és a tombola tárgyak is ...
Szorítok, hogy jöjjön már össze a malac is.
Mit csinálnak veled 4-5 óráig?
Estére pedig jó szórakozást! Érezd magad nagyon jól!
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni