Ki a kedvenc színészed? (beszélgetés)
Aha, láttam a Zuhanást, imádom. Bár de Nironak inkább a keményebb vonalas filmjeit szeretem pl. Keresztapa II., vagy az általam is említett Ez a fiúk sorsát, de természetesen azt a filmet is nagyon bírom. Az Ez a fiúk sorsát láttad már? Ha tudod, szerezd, meg, hatalmas!
Igen, igen, éppen azért volt annyira feltűnő a Vasálarcosban a szenvedése, mert sztem nagyon hülyén érezte magát ilyen színészóriások között, és nem tudta szabadon elengedni magát. Pedig alapvetően nem mondanám, h nem jó színész. Mondjuk van 1-2 filnje, amiben olyan sz@rul játszik, h falnak megyek tőle: Vasálarcos, Titanic. De nekem tetszett a Rómeó és Júliában is.
Ja, még de Nirohoz csak annyit, h azért szeretem, mert bármilyen szerepkörrel megbirkózik: pl. ugyanolyan jól játszik a Szemtől-szemben c. filmben, meg a Showtime-ban is.
Robert de Niro az abszolút kedvencem, de természetesen vannak még: Jeremy Irons, Gerard Depardieu, John Malkovics. Egyes szerepeiben Leonardo di Caprio is tetszik, de van, amelyikben elég gyatra. (Pl. a Vasálarcosban gyalázat, amit művelt, de pl. az Ez a fiúk sorsában hatalmasat alakított.)
Kedvenc színésznőm talán Meryl Streep, de nem igazán tudnék dönteni...
Nem tudom miért, de nekem mint férfi egyáltalán nem tetszik. A magyar filmekért meg nem rajongom.
Kamarás Iván viszont ,,tetszik", bár eleinte őt sem találtam vonzónak, még olyan 12éves korom környékén, vagy mikor.:)
Ez igen! :)
Ennyiszer még én se néztem a kedvenc Dépardieu filmjeim.
Többször láttam az Indul a bakterházat és a Gyalog galoppot, ezt már a gyerekeim unták meg(sajnos).
Hát ő is fenomenális.
Kezdek rájönni, hogy nem is úgy van, mint ahogyan azt én gondolom.:) Régen mindig úgy véltem, hogy nincs is általam kedvelt színészem, majd jött Keanu és Banderas. Azóta meg csak itt ide-oda kapom a fejem az egyre jobb színészek kiírása láttán.:)
Egyszer legalább ha lesz rá lehetőséged,nézd meg!
Csodálatos,és egyedülálló!Tele van érzelmekkel,és hihetettlenül érdekes!
Én a Good Will-t legalább ennyiszer!:)
De különben nem vagyok egy nagy filmnéző(pedig szeretem a jó filmeket, egyszerűen nincs rá lehetőségem), úgyhogy ezt sajnos nem láttam.
A kétszáz éves emberben hogy tetszett?
Én azt ha nem 10-szer láttam, egyszer se!
Valóbban most hogy mondod,tényleg!
Ő nagyon-nagyon jó!