Ki a jó feleség férfi szemmel. (beszélgetés)
A jó feleség az, akit szeret a férje. Ha pedig már nem szereti akkor süthet-főzhet, takaríthat napestig.
A jó feleség nem gondolkodik, nem kérdez.
Mindennek oka van, de nem biztos, hogy kivulallokent jol iteled meg.
Voltal mar ferjnel?
Mivel erre érdemben egy férfi tud igazán válaszolni,megkérdeztem a férjemet,hogy milyen a jó feleség.
Erre mit mind a Lelkem?
"Olyan,mint Te."
:))))))
De ha megteheti, attol meg nem feltetlenul rosszabb feleseg, mint az, amelyik nem teheti meg.
Nem?
Erre a kérdésre minden férfi azt válaszolná,aki szereti a feleségét,hogy olyan mint az enyém.
Innentől kezdve kiderűlne ,hogy mindenkinek mást jelent a "jó feleség",hisz minden nőben értékek vannak,nem biztos a jó háziasszony ,másnak jó feleség is.Nem redukálhatjuk le egy nő ,vagy feleség értékét csakis arra ,hogy jól főz e,vagy mindíg tip-top a lakás.:))
Az a feleség aki gyereket vagy gyerekeket szül, vezeti a háztartást és még munkahelye is van, na azok a nők ISTENNŐK. Nagyon sajnálom azokat a nőket akik sokat vállalnak magukra és nem kapják meg a megfelelő figyelmet a férjüktől.
Azok a nők aki csak szépségszalonokba és plázákba járnak. Azok a nők akiknek takarító személyzetük van és a legfontosabb elfoglatságuk a pénzköltés, hát őket nem igazán tartom jó feleségeknek. Aztán lehet, hogy mint férfi kicsit maradi vagyok ezen a téren.
Szia bigyócska! Azt hiszem sokkal nehezebb helyzetben van anyukád mint én voltam.Nekem tőle nem született gyermekem és 1 évet voltunk együtt,ráadásul nagyon fiatal voltam.Szerintem ezek a körülmények könnyebbé tették a gyászt is.De látod ahogy írtam így is 5 év kellett.
Nem tudok okosat írni.Talán felkersenék anyukád helyébe egy pszichológust(én is megtettem anno) és elmondanám neki,hogy valami miatt elakadt a gyász folyamata.
Igen szoktam rá gondolni,de elég ritkán és már nem fájdalommal.
Igazán amikor már valóban túlléptem ezen az egészen 5 év után.
köszönöm.
Igen közösen,illetve olyan helyzetbe hozta mamgát,amiben egy házaságot em lehet működtetni,bár várhatnék rá,de ezt ő sem akarja,belátta,hogy nagy hibát követett el.
mivel még papíron együtt vagyunk,akár vissza csináható is lenne a kapcsolatunk,Néha úgyis érzem,hogy jó lenne,de az a helyzet,hogy olyan dolgot tett,ami számomra megbocsájthatatlan.Szerintem egy házasság alapja,hogy mindennél fontosabb számodra a párod.Neki egy dolog ennél is fontosabb volt,méghozzá a pénz.És szerintem mivel ő már elmúlt 30változni nem fog,számára mindig ez lesz a fontossági sorrend,hogy a pénz,aztán ő,és utána esetleg a felesége meg azok akiket szeret.Én is nagyon szeretem a pénzt és jól élni,de nem jobban aházastársamnál,pár plusz forintért(amire egyébként semmi szüksége nem lett volna,semmit nem változtatott volna az életünkön,mert teljes anyagi biztonságban élünk) sosem sodornám veszély helyzetbe a szerelmem.Ő gondolkodás nélkül megtette...de vissza térve az eredeti témára,nem hiszem,hogy mindez azért történt,mert nem mostam,főztem,takarítottam,házitündérként:)
szerintem nem keversz össze mással.
Mint mondtam,kétszer voltam férjnél.sajnos...
az első férjem halt meg,a másodikkal pedig,mint ahogy lentebb írtam,papíron még együtt vagyunk,egyébként pedig külön,de szerencsére,ő teljesen egészséges.Csak a fejével vannak kisebb problémák,de az meg,vaószínű genetikai hiba:)
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Miért van az, hogy azok a férfiak hagyják ott egy másik nőért a feleségüket akikről soha senki nem gondolta volna?
- Egy férfi miért csalja meg a feleségét?
- 35-45 közötti férfiak! Megcsalnátok a feleségeteket egy 25 éves nővel, ha lenne rá lehetőségetek?
- Szerintetek vonzónak találja egy férfi, ha a felesége, barátnője féltékeny?!
- Nőiesség - férfi szemmel