Kevés barátnöm van neked is gyere ide (beszélgetés)
Elhiszem, hogy fárasztó:), de legalább van munkád és ez jó dolog:)
Az óraátállítást hogy birod?
Lehet a fáradtság is attól van inkább. Én azóta mindig fáradtabb és álmosabb vagyok. Kíváncsi vagyok mikorra fogja megszokni a szervezetem.
Szió!
Örülök, hogy ismét itt vagy:)
Köszi, jól vagyok. Itt is olyan az idő mintha már ismét ősz lenne:( Fúj a szél és eseget az eső:( Nem valami barátságos.
Te hogy érzed magad?
Hogy megy a munka?
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégéd:)
Én fél 4-ig itt leszek:)
Szióka!
Szép jó reggelt!
Képzeld, mióta a páromnak megmondtam a véleményemet és az érzéseimet azóta minden nap hívott, hogy mi történik a lakásfelújítás során:) Pénteken kétszer is hívott. Úgy néz ki már vége van. A hétvégén otthon voltunk és nagyot pihiztünk és velem volt:) Képzeld (nem akarom elkiabálni) nem ivott már szinte semmit. Ez a mennyiség még elviselhető is lenne, hisz nem lett részeg tőle:) Remélem ez így is marad. Úgy tűnik gondolkodott egy kicsit, vagyis bízom benne.
Sajnos a cipővásárlásból nem lett semmi, mert nem volt már 36-os belőle:( Viszont vettem egy szép kis selyemblúzt és egy selyem bolerót:) Ez lett a cipőből:)
A hajráfot tudod használni?
Én próbálkoztam már vele, de valahogy nekem nem jött be:)
Legyen szép napod!
Szióka!
Jó vásárlást Neked!:)
Én fél 1 után megyek a városba. Míg jártam tanfolyamra szemezgettem egy jó kis körömcipővel a kirakatban, megakarom nézni, pont 36-os ami nekem kell. Remélem még ott lesz, ha igen akkor kivetetem a kirakatból:)
Úgy néz ki, hogy a holnapi kirándulásból nem lesz semmi. A munkások még mindig kínlódnak a párom lakásában (elfuserált emberek), a párom jól elvan fáradva, izomláza van, így nem hiszem, hogy érdemes motorozni menni. Tegnap este viszont sok értelmeset nem mondott, nem válaszolt rendesen arra amit kérdeztem, az ital befolyásolta. Nem tudom mikor lesz vége ennek a hülye italozásának. Már nem bánnám. Tegnap mondtam is neki, hogy már nagyon televan a hócipőm és közöltem vele, hogy nekem ez a 2 hét maga a pokol. :(
Nem tudom mi lesz így hétvégén.
Legyen szép és kellemes hétvégéd!
Sziasztok!
Hogy vagytok, így hétvége előtt?
Én már nagyon jólérzem magam, hisz ma csak fél 1-ig dolgozom.
Remélem tényleng jó lesz a kirándulásunk:) Bár azzal sos szokott gondunk lenni, mindig jóra sikeredik:)
Én csak fél 4-ig vagyok, de holnap reggel ismét jövök:)
Legyen szép napod!:)
Örülök, hogy jó napod volt:)
Ez már nagyon jó, hogy remek idő van:)
Szombaton tervezzük, hogy megyünk kirándulni:)
Szió!
Milyen volt a tegnapi napod?
Igen, bízom, de nagyon, viszont azért valamilyen szinten még tartok, félek, hogy nem fog csak egy pár napig tartani.
Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
mamcili: Nagyon szépen köszönöm. Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik a párom javulgat:) Tegnap előtt és tegnap is felhívott, hogy tudjam mit csinál és mikorra ér haza kb. Ennek örülök, de még azért nem bízom el magam:)
sziasztok minden régi és új barátnők :)
barátok!
úgy látszik estére már csak magam maradok!
no így jártam!
Jó éjt!
Szép napot mindenkinek szöszi neked jobbulást!
Hidd el, én is ettől félek.
Viszont azt mondd meg, ha anno megtudta állni már többször is, hogy leteszi, akkor most miattam miért nem tudja megtenni?:(
Ezzel pedig tudja, hogy elveszíthet:(
Ahogy tudom én vagyok életében a legjobb nő és mindenkinek azt mondja, hogy mennyire szeret és nem akar elveszíteni. Ezt nem értem, ez magas nekem.
További ajánlott fórumok:
- Örökbefogadhatom-e a barátnőm gyerekét ilyen esetben?
- Barátnőm gyerekének árvaellátása mehet az én bankszámlámra, ha az övéről levonják?
- A barátnőm azt érezteti velem,hogy kevesebbet érek nála...
- A barátnőm egyre kevésbé "kíván". Mi lehet az oka? Veszélyben a kapcsolat, mit tegyek?
- Szerintetek mit tegyek, hogy a gyerekkori barátnőm akivel évekig nagyon jóbban voltunk ne csak félévente vegye fel velem a kapcsolatot?
- Mitől függ, hogy a gyereken rengeteg pötty van, vagy csak egypár? A barátnőm gyereke tele van velük, enyémeken meg alig van.