Kevés barátnöm van neked is gyere ide (beszélgetés)
Én is csalódtam már egy párszor!
Miben használtak ki?
Jaja:) Te merre laksz? Én Zuglóban.
Egyébként meg szerintem sem gáz a netes "barát/barátnő keresés"...ha másra nem is, de dumcsizni jóóóó:) Bár én most épp végeztem a magántanítványommal és mindjárt indulok is az esti csopomnak órát tartani:(
Szia, látom Te is 84-es vagy és Budapesten laksz:)
Nehéz igazi barátokra lelni,de azért mindenhol lehet próbálkozni,sosem lehet tudni...
Sziasztok!:)
Gondoltam, bekukkantok, mert éppen nemrég kellett rájönnöm, h. valójában nekem sem igen vannak igazi barátaim, ami szomorú...
A "legjobb barátnőmmel" is elég ritkán talizunk, mostanában én is változtam, de szerintem ő többet...és már kicsit eltávolodtunk:(
Sziasztok!
Én még nem barátkoztam neten, de érdekesnek hangzik :)
Sziasztok.
Nekem egy barátnőm van,aki tényleg örök barátság lesz szerintem.Kiskorunk óta tart.
De szerintem itt is lehet barátkozni,volt netes barátnőm több mint egy évig,minden nap mindent megbeszéltünk,pedig nem találkoztunk egyszer sem.
igen nagyon...
mondhatni, ha időnként nem találkozom az "egy szemmel" már nem is beszélnék emberekkel másról a munkán kívül...
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok!:)
Nekem van egy-két olyan barátnő akivel tényleng lehet beszélgetni, bajokat, problémákat megbeszélni, de szívesen beszélgetek veletek is:)
Igazi barátnő vagy barát egy-kettő van . De elég is :))
Ha belegondolsz , a mai rohanó életben képtelenség többel tartani a kapcsolatot.
szia!
hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- Örökbefogadhatom-e a barátnőm gyerekét ilyen esetben?
- Barátnőm gyerekének árvaellátása mehet az én bankszámlámra, ha az övéről levonják?
- A barátnőm azt érezteti velem,hogy kevesebbet érek nála...
- A barátnőm egyre kevésbé "kíván". Mi lehet az oka? Veszélyben a kapcsolat, mit tegyek?
- Szerintetek mit tegyek, hogy a gyerekkori barátnőm akivel évekig nagyon jóbban voltunk ne csak félévente vegye fel velem a kapcsolatot?
- Mitől függ, hogy a gyereken rengeteg pötty van, vagy csak egypár? A barátnőm gyereke tele van velük, enyémeken meg alig van.