Kevés barátnöm van neked is gyere ide (beszélgetés)
Talizok egy barátommal, aztán lesz egy üzletinek elnevett találkám....., aztán este edzek:))
Talán valamit paskolászok közben itthon...:)
Szép 7végét Neked!:)
Szia! Jó reggelt!:)
Középen van egy elválasztó része és van kisebb zseb is benne:)
Lehet bele pakolni kényelmesen, egy esernyő simán elvész benne:DD
Hétfőn lesz feladva, már bedobozoltam, szerintem 2-3 nap alatt, oda kell érnie!:)
Itt is változó idő volt, de reméljük mostmár lassan megérkezik a meleg, ...és a tatyid!:)))))
Nem nagy áldozat. Csak egy olyan táska, amit nem használok. :)
Sőt mégjobb! Egy olyan táska, ami egyszer örömet okozott nekem, mert amikor megvettem még örültem neki....így meg most valaki másnak is örömet okoz!:DDDD
Ez műbőr, de teljesen új,masszív és lehet bele pakolni, ha szereted ezt a színkombinációt:) De a piros és a fehér az jó nyári, feldobós!:)Megnézem hogy tudom elküldeni Neked, jó?
Írd meg hova kellene küldeni privibe!
Nem jön Pestre valaki, aki el tudja vinni neked?
Milyen táskát szeretnél? Van egy piros, fehér tatyim, ami nagyon tetszett, amikor megvettem, elég jól lehet pakolni is, közepes méretű kb. 30x25 cm.....de nem használom egyáltalán valamiért és ott áll szegényke:) Lehet csak rád várt:DDDD
Szóval milyet szeretnél?:)
Azt lehet mondani, hogy nem is drága. Én is ilyen árfekvésű táskákat szoktam venni.
Ezt mérlegelned kell és döntened.
Szió!
Az jó, hogy találtál táskát, örülök neki:) Mennyibe kerül?
Jó vásárlást neked!:)
Biztos találsz valami szépet és praktikusat:)
További ajánlott fórumok:
- Örökbefogadhatom-e a barátnőm gyerekét ilyen esetben?
- Barátnőm gyerekének árvaellátása mehet az én bankszámlámra, ha az övéről levonják?
- A barátnőm azt érezteti velem,hogy kevesebbet érek nála...
- A barátnőm egyre kevésbé "kíván". Mi lehet az oka? Veszélyben a kapcsolat, mit tegyek?
- Szerintetek mit tegyek, hogy a gyerekkori barátnőm akivel évekig nagyon jóbban voltunk ne csak félévente vegye fel velem a kapcsolatot?
- Mitől függ, hogy a gyereken rengeteg pötty van, vagy csak egypár? A barátnőm gyereke tele van velük, enyémeken meg alig van.