Kevés barátnöm van neked is gyere ide (beszélgetés)
Én se szeretem, főleg így, hogy bármikor eshet. Tegnap volt nálunk egy futó zápor, ömlött az eső, dörgött, villámlot. Pont akkor kezdett rá mikor leszálltam a buszról. Ilyen az én szerencsém.
Szerencsére egy ismerős csajjal találkoztam, beálltam az árkádok alá, így az eleje a zuhénak nem kapott el, de volt ernyőm is. Mindig hordok a táskámban biztos, ami biztos alapon.
Halihó!
Itt vagyok én is.
Hogy vagy ma?
Milyen idő van nálatok?
Itt hűvös van és lóg az eső lába.
Jól van:) ...csak eszembe jutott ez.
Azt mondják ha eszedbe jut egy dallam, vagy bármi, az azért is van, mert sajátmagadnak is szól/üzen ezzel a tudatalattid:))
Szia!
Tényleng erős az elhatározásom és nagy a kitartásom, de azért nagyon ritkán eltévedek egy kicsit:) Délután viszont jöhet a torna és estére már csak kiwit és epret fogok enni a torna után :)
Az már nem is igazi bűnözés!:DDD
De tényleg ne legyen lelkiismeretfurdalásod, van hogy ezek a kis "mélypontok" adnak erőt, hogy ne tedd meg legközelebb, ha elhatároztad és nem akarod!:)
Képzeld, tegnap vétkeztem délután:(
Nem tudom mi volt velem, de annyira fáradtnak és nyonyinak éreztem magam, hogy délután nem volt erőm tornázni, helyette inkább ettem. Volt otthon barna magvas kenyér, tettem rá felvágottat+retek, majd a páromnak főztem mákos laskát és abból is ettem egy kicsit, majd kinyúltam a TV előtt. Egyszerűen nem volt semmihez erőm. Nem tudom mi volt, de ma délután hazamegyek és tornázni fogok R.R egyik 40 perces kazijára:) Most a tegnapi nap miatt furdal a lelkiismeretem:(
Kívánom, hogy mielőbb gyógyulj meg!:)
Ebben a bolond időben nagyon könnyű megfázni:(
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy beteg lettél!:(
Mi a baj? Remélem nem komoly!:)
Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Hogy vagytok ma?:)
Holnap csak fél 1-ig leszek, utánna pedig jön végre a hétvége:)
Legyen szép napod!
Holnap majd beszélünk!
Az nem sok idő:)
Aranyos lehet a kicsi. Olyan jó őket dögönyözni, főleg mikor még kacagják is.
Jó vásárlást!:)
Messzire kell menned a lakásodhoz képest?
Jut eszembe... Tegnap voltál babázni?
Én is megyek munka után vásárolni, majd ismét tornázni akarok:)
Hány órára kell menned dolgozni?
Szió!
Sikerült szétszedni a cuccokat?
További ajánlott fórumok:
- Örökbefogadhatom-e a barátnőm gyerekét ilyen esetben?
- Barátnőm gyerekének árvaellátása mehet az én bankszámlámra, ha az övéről levonják?
- A barátnőm azt érezteti velem,hogy kevesebbet érek nála...
- A barátnőm egyre kevésbé "kíván". Mi lehet az oka? Veszélyben a kapcsolat, mit tegyek?
- Szerintetek mit tegyek, hogy a gyerekkori barátnőm akivel évekig nagyon jóbban voltunk ne csak félévente vegye fel velem a kapcsolatot?
- Mitől függ, hogy a gyereken rengeteg pötty van, vagy csak egypár? A barátnőm gyereke tele van velük, enyémeken meg alig van.