Két napi ismeretség után házasság? (beszélgetés)
Olvasgatom, és nem értem, mi ez a bizalmatlanság.
Miért olyan hihetetlen, hogy valaki ott és akkor tudja, hogy Ő az, akivel holtomiglan-holtodiglan?
Azért, mert x és y emberek csalódtak, attól még van akinek igenis bejöhet.
Sok boldogságot minden Őrültnek, aki elhitte, hogy rövid ismeretség után igenis lehet boldog házasságban élni! ;)
Példa értékűek vagytok, le a kalappal! :)
Anélkül írom, hogy végigolvasnám a hozzászólásokat: volt. Nem két nap, kb. két hét múlva ott tartott, hogy - idézem - baba, lagzi, bódogság. Hogy bennem megtalálta akit keresett. Én voltam a csupaszép, csupajó. Mondom, ácsi, nem is ismersz! Jó mondja, de majd. Az egész kapcsolat kb. 1 hónapig tartott, ugyanis amilyen hamar belelkesült, annyira hirtelen elfogyott a lendület egyik napról a másikra. A végén azt mondta: észrevettem, hogy _nálad_ magasra csaptak a lángok. Szimplán pofán kellett volna rúgni, de úrinő voltam.:)
Annyit tudok javasolni, hogy persze élvezd a helyzetet, de nehogy komolyan vedd!
A Baráti társaságomból D. Apukája, és Anyukája 2 hét után összeházasodott. Ma van két felnőtt gyerekük, és köszönik, jól vannak.
Ennek kb 35-37 éve.
Hagyjátok a szerelmeseket, házasodjanak össze, tapasztalják meg milyen két embernek egy fedél alatt...
úgyis két változat van :
- vagy sikerül..
- vagy nem...
Vannak gyors jó házasságok..
vannak elbaltázottak is ...
Minden egy kockázat...még a szerelem is !!!!
Légy óvatos, nyitva a szemed, ha nem boritja a rozsaszinű köd...és tartsd szárazon a puskaport :))
Szerelem van első látásra,az igaz:)
De egyetlen férfi sem rohanna abban a pillanatban az oltár elé, csak abban az esetben, ha valami nem stimmel vele, vagy valami érdeke fűződik hozzá...:)
Magáévá teheti bármikor...a mai világban ez nem kikötés, hogy esküvő után:)))))
Ugyan már,...ez egy vicc:)))))
Örvendek, hogy sikerült nektek, megbeszéléssel helyére tenni a problémát.
Néha én úgy éreztem magam mint az antik, trgikus görög drámákban a hősnő ....
Most már oldottabban tudok erről beszélni :))
Nézd, gondolkozz: ahhoz, hogy a házasság működjön, az kell, hogy a legfontosabb dolgokban azonos legyen az értékrendetek, hogy a legjobb barátok legyetek és működjön a vonzalom is.
Ezek két nap, két hét, két hónap alatt nem derülnek ki, így TERMÉSZETESEN nem tudhatja, hogy te vagy az igazi.
Nem kell elkapkodni. Ismerd meg alaposabban, és utána menj hozzá.
Egy szerelmes férfi bármeddig képes várni.
Ó azért nálunk sem ment minden simán, de megbeszéltük és azután már nem volt gond.
Én mindig azon voltam, hogy ha fáj is, meg kell beszélni és ez működött/működik azóta is:-)
Igen, sajnos nem minden megy gördülékenyen, de előbb-utóbb révbe ér az ember:-)
Én 38 voltam, amikor ez történt:-)...előtte mindig jól meggondoltam a dolgaim és a végén nem lett belőle semmi.
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyes pasik a házasság után elkényelmesednek?
- Nőnapi csoki idegen nőknek házasság alatt
- Felelőtlenség 8 hónap ismeretség után valakivel gyereket tervezni
- Mi lehet az oka annak, hogy egy férfi vonzónak talál egy nőt, de nem szeret belé hosszú ismeretség után sem?
- 20 éves ismeretség után ajándék, de mi?
- Hosszú évek után hónapok óta nincs mérgező ismeretség/pali...