Két hét alatt 9 kilót leadni (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Kirszta?
Hol vagy? Bírod? Nincs csábulás!!!!
Szia Lya2!
ha a sertéssülttel van bajod,akkor nyugodtan cseréld ki csirke vagy pulykamellre,én is így csinálom.
Szintén 1. napom volt.:)
Én is! 2 nyamvadt kilótól szeretnék megszabadulni...utána jöhet a gyerek projekt! :)
Az első nappal nem volt baj, a ma esti vacsi viszont nem a fogamra való. :(((
na holnap a nagy nap elkezdem a diétát ma még a menszi miatt nem akartam
akkor drukkolok és mindenki számoljon be majd
Lya szia neked is drukkolok most már kitartok!!!!
Sziasztok!
Hú, de sokan akarunk fogyni! :)
Én ma kezdem, remélem sikerül a "végére járnom:"
Sziasztok! Csatlakozhatok? Tavaly csináltuk itt páran év végén, de én folyton bűnöztem, nem is volt igazán hatásos.
Most nagyon nagy az elhatározás! Én már egyszer csináltam ezt évekkel ezelőtt, jó is volt. Viszont az első napon a kávé tej meg minden nélkül, az nekem nem megy, kilyukadna a gyomrom. Úgyhogy teszek bele pici tejet (egyébként sem iszom cukorral), és előtte iszom egy nagy pohár vizet, hogy ne éhgyomorra menjen a kávé. A zsömle helyett én mindig egy banánt ettem. Most éppen nincs itthon banán, eszem egy körtét.
Tehát:
1. reggeli: 1 nagy pohár citromos víz, 1 körte, hosszúkávé pici tejjel
Mindenkinek sok sikert!
Lili
Sziasztok!
Én is szívesen csatlakoznék egy kezdőcsapathoz. MOstanában futok, remélem a diétához is lesz kitartásom és az eredménye is meglesz. Nekem jó holnaptól vagy szerdától is.
E
Sziasztok!
A Max Planck diétával szeretnék fogyókúrázni,és amikor azt írják h zöld salátát kell enni,akkor pontosan mit értenek alatta? Hogy pl. egy pár karika uborkát,vagy 1 paradicsomot,vagy azt h salátalevelek és hozzá paradicsom,uborka,répa öntet nélkül?
Aki már próbálta a diétát légyszi írjon!
Mennyire hatásos ez a diéta valójában?
szia
multkor én is abbahagytam lehet veled startolok de akkor csináljuk végig ám:)
Sziasztok!
Hétfőn kezdtem ezt a diétát, és most mindenképpen be akarom bizonyítani hogy meg tudom csinálni! Hétfő óta -3,5 kg, bár van is miből:)
Én szivesen veled tartok, pont ennyi felesleg van rajtam, de pontosan mi ez a diéta, mert már nem hozza be a teljes cikket.
Leírnád mit kell enni?
Aztán keddtől mehet!
Sziasztok!
Jövö hét kedden START! :)
Múltkor sajnos abba kellett hagynom, sok minden közbejött és az idegsekedés+nem evés miatt szédelegtem.
Ki tart velem?
sziasztok
itt vagyok
én már csináltam egyszer ezt akkor egy hét minusz 3 kiló akkor nem csináltam végig de tornáztam mellette rendesen és azóta se jött vissza az amit evvel ledadtam most ismét belevágtam,lehet helyetesíteni borsmenta teával:)a kávét
az első pár nap nehéz de utána már nem is fér beléd sok ennivaló meg jobb a közérzeted
Lya így tényleg könnyebb neked de a környezetemben nincs senki aki diétázna most:)
véleményme szerint semmirevaló a 90 napos.. én kb másfél hónapig csináltam,de vagy ha 2 kilótól szabadultam meg, az meg nuku, vissza is jött rendesen. bár amúgy lehet én voltam a béna csak. most az atkinssel próbálkozom, eddig tetszik bár sokat még ezzel sem fogytam! :D de sosem adom fel..
ezzel a két hetessel nekem csak az a bajom,h meg van szabva mikor mit ehetsz.. és emiatt már az első napon feladtam, amikor próbálkoztam vele.
Marypoppins:
Nekem 3 kiló ment le (torna nélkül), viszont "átrendeződtem".
1 próbát megér, de kösd fel a gatyát, mert nagyon kemény!!
sziasztok!
van itt vki aki 2 hét alatt tényleg 9 kilót fogyott?
Egyébként Marypoppins, szerintem 11 nap alatt a másfél kiló teljesen jó. :)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnék...mit tudtok ajánlani?vmi sikeres sztori kellene, egy jó diéta, amivel aránylag hamar sikerülne leadni kb 8 kilót.
- 1 hét alatt szeretnék leadni 4-5 kg-ot Hogyan csinálnátok?
- Mennyí ídő alatt lehet leadni az úszógumit, ha ilyen erősítéseket csinálnék rá?
- Görkorcsolyázással lehet fogyni? Ha igen, kb mennyit tudnék leadni 1-2 hónap alatt?
- Ki milyen módszerrel tudott lefogyni? Mennyi idő alatt hány kilót sikerült leadni?
- Lehetséges-e kb. 2 hónap alatt leadni vagy 20 kilót torna és diéta mellett?