Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Torta, lóhere? Valakinek születésnapja lenne? ☺ És ez a MeglepEm ma magától jön?
a spenótos volt az első feladat amelyet nem tudtam azonnal teljesíteni
huu de utáltam én is :) tiszta felüdülés a körömvirág! :)
Be előztél még mindig csak 7 van.De most napokig csak spenotott fogok látni.Ezért a fiamat be regiztem az 1 be.Igy tudok játszani
régebben 395 és 480 volt az érme de most 530!
lehet észrevették, hogy vásárolgatjuk? :-D
hmm! egyforma ajánlatot adnak a törpök?
szerintem öntözőt sem érdemes venni hacsak nem veszel valami más prémiumtagságot is igénybe.
ja és már 8 érmém van :-)
Nálunk most 7.50 a spárga.Az előbb kűldtem el egy hasonlót
295 spárga 340gy-ért ugye nem éri meg?
én mindig megpróbálom! :DDD
Szerintem nem. 2500 gyt ért 1% csökken a termelési idő.Ez A 40 órás paprikánál 40 perc.Szerintem ez mindegy én már meg bántam
érdemes valamit megváltani a laboratóriumban? kertesújfaluban?
Irgum burgum és szedte vette teremtette! Korábban dícsérte valaki a fórumot, hogy itt nincs veszekedés, hát nem sokáig maradt így a dolog, sajnos. :((( Lehetne a továbbiakban normális hangnemben írni ezen a fórumon? Köszönöm!
Kinek kinek érdeme szerint! Te ezt érdemelted! :D
ne hisztizz kérlek!
Medve úr!
Nagyon örülök hogy te olyan okos vagy hogy mindent tudsz!
Ja és nem vagyok cicabogár!
Nem visítoztam,és nem vagyok pofátlan sem nem úgy mint te!
Ismeretlenül ne becézgess jó!Ahogy én sem teszem!
És sajnos volt már régebben egy kérdésem amire napokig nem válaszolt senki!
És ezért kérdeztem rá!
Bocsánat hogy felzaklattam csendes lelkivilágodat!
Egyébként senki nem szólt meg csak te ahogy mindenkit csak te szólsz le!Látom hogy segítőkész vagy ami jó is csak ne érezd már magad Istennek mert nem vagy az!
megcsináltam a spenótos kütyüt! 5 dekopontoztkaptam :) kinyírtam egy wakundokot, hogy kompenzálja a kút helyét :D
na az jó s pont amit elvetünk azt fognak kérni a vevők s persze h nagy mennyiségbe:-)
A 2es szerveren megalakult már a céh?
Ja és egy dögös verdát is vettem az éjjel 500 gyT-ért. Egyébként ha minden magból van raktáron Áfonyabárói szinten akkor már a Kókuszdiónak nem marad hely, tehát vagy elvetünk valamit teljesen hogy legyen hely vagy veszünk 10 000 gyT-ért egy pót raktárlapot.
Ja és kész pálma is van a faiskolában, ami 7777 gyt-ba kerül. És ahogy látom a céhben a verseny még mindig zárva van. gondolam akkor lesz nyitva ha lesz kész pálmám.
Ment a 10pont csak a fórumban nem találtam a városházán kerestem meg.Nagyon szép.
Ma reggel Áfonyabáró lettem! Most már vethetek áfonyát, ami 32 órás és 6-ot terem, valamint málnát ami 48 órás és 5-öt terem. Ezen kívül a faiskolában vehete kókuszdiót 1777 gyT-ért, ami 35 órás növény, 4 helyet fogla egy kockában, nem terem csak 1 pálmát amit be lehet adni a Világcsoda létrehozásához.
Én is fent vagyok megyek értékelni!!
Jó reggelt mindenkinek!
Mi a fene az a meglep emma. Mindenféle cuccokat akart eladni. Tortát, lóherét meg fene tudja mit. Ez mire jó? Elküldtem.
Sziasztok!
Ahogy látom, a dió éri a legtöbb pontot. Ezek után arra lennék kíváncsi, hány nap alatt érik be!:-)))
igen majd beírom a naplójába!
Szerintem más is tudja értékelni. csak meg kell adni az url-t.
További ajánlott fórumok: