Kertbirodalom játék (beszélgetés)
:) A keresés és visszaolvasás a barátunk!!!!
Plusz polcot vagy feladat teljesítéssel, vagy pedig vásárlással lehet szerezni.
Arra kell vigyázni, hogy ha veszel akkor ahhoz prémium tagság kell. Addig amíg nem vagy prémium tag addig nem tudsz venni ha már vettél és lejárt a pr. tag. akkor inaktívvá válik és ahogy megint prémium tag leszel ismét aktiválódik.
Egyébként meg:
Teljesen felesleges a plusz polc. Ha feladatozol megnézed mit kell termelni a következő pár szinten és csak azokat termeled. ugyanígy ha piacra termelsz. Megnézed, hogy mi kell és a többieket vagy eladod vagy pedig berakod termelésre a felesleges cuccot.
nekem pl. 1 polc üres és el vagyok vele mint a befőtt.
Bocsi a fórumlakóktól, hogy egy csomó dolgot ismételtem, de hát úgy látszik keresni csak én szoktam!
Szia!
Kapunk érte gy-t (ha nem is olyan sokat), pontot, később talán mást is. Hozzá tartoznak a játékhoz, ennyi. :)
Sziasztok!
Most olvasom,ki milyen jól áll már.Egy kérdés a régiekhez:)
Mi van,ha nem teljesítem a feladatot,mert nem akarom odaadni annyi gyt-ért az árut?tudom nem kapok addig újat.És akkor mi az értelme a feladatoknak?
igen:(rájöttem
azért köszi:)
Szaiasztok!
új terméket vásárolhatok de nincs már hely a polcomon ilyenkor mit lehet csinálni??lehet vhol helyet venni v mi??
Sziasztok,én tegnap kezdtem el játszani,a kérdésem az,hogy vajon miért nem kapom meg a levelet egy ismerősömtől?
Befolyásolja az hogy ő sz 1-en van,én a 3-on?
Gratulálok!
Szép napot mindenkinek.
Jó reggelt mindenkinek.
Áfonyabáró lettem.Már elvetettem a kókuszt.
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?