Kérjem a volt férjem, hogy járuljon hozzá egy nagyobb kiadáshoz? (tudásbázis)
Te figyelj, ne adj nekem programokat, majd én eldöntöm, hogy mikor beszélek és mikor hallgatok.
Dehonesztálóan nyilatkoztál valakiről, anélkül hogy ismernéd a körülményeit. Honnan tudod, hogy min ment keresztül, honnan tudod, hogy mit tesz azért, hogy visszakapja a gyerekeit?
Nem kell összehasonlítani, csak legyél egy kicsizempatikusabb! Vagy nem megy, fogadd el, hogy veled sem lesz mindenki az.
Azért gondolkozz már!
Asszem kicsit nagyobb súlya van annak hogy valakitől vagy bántalmazás vagy piás/drogos múlt miatt elviszik a gyerekét vagy hogy vonnak az ember fizetéséből 8 hónapon keresztül. Én legalább törlesztek!
Azért a 2 össze nem hasonlítható!
Maradj csendben inkább! Köszi!
Ez most hogy jön ide?? :D
Válaszolj!
Barátnőm exférje is ennyit fizetett. Egészen addig amíg a kedves barátai nem kezdték zrikálni, hogy túl sok, ne legyen már hülye. És akkor a barátnőm azt mondta neki, hogy menjen a fenébe a pénzével együtt, egy fillért sem fogad el tőle azóta. A gyereknek továbbra is odaadta a havi tízezer forintot, mert nem akarta megosztani vele, hogy milyen nagyszerű ember lett az apjából :/
A bíró fejében mi járhat ilyenkor, amikor megállapítja az öszeget?
Pontosan ennyit kapok én is! 10.000et.
Az pont a gyerek ebédje a suliban....és hol van a mindennapi kaja, ruhák, gyógyszer és társai??
De most újítják fel a házat...megkérdeztem azt a választ kaptam hogy majd meglátják...ez volt napra pontosan 2 hete. 1 fillért nem fizettek bele.
Barátnőm férje úgy csinálta az első feleséggel, hogy fizetett havi fix gyerektartást, és még minden nagyobb kiadás felét. A fix az elég jelképes volt, viszont pluszba jött: fogszabályzó fele, szemüveg fele, sítábor fele, nyelvtanfolyam fele.
Ez ellen a barátnőm (új feleség) sem tiltakozott, így tartotta helyesnek.
Szerintem kérd el tőle a szemüveg felét, nem terhelhet CSAK TÉGED.
Miután azt írja,hogy nevetséges összeget fizet havonta,ezért nem lenne bőrlehúzás ha a szemüveg felét kifizetné.
Van egy ismerősöm,havi 10.000ft gyerektartást kapott.Szerinted ez tisztességes összeg?
Mert szerintem nagyon nem!Ilyenkor kutyakötelessége apukának beszállni a nagyobb kiadásnál.
Jóideje külön vagyunk elsőszülött fiam apjával. Azóta en is és ő is házzasságban él. A fiúnk szemüveges lett nem kis összeg...
Tartásdíjat fizet rendszeresen de le sem merem írni mennyi annyira nevetséges összeg.
Szerintetek szóljak neki hogy ugyan bele kéne szállni abba a szemüvegbe elvégre az ő fia is illetve nem kis összeg.
Vagy hagyjam?
További ajánlott fórumok:
- Egyel nagyobb helyiértékű szám
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Igaz hogy amelyik férfinak nagy az orra annak nagyobb a ...-ja is?
- 10 évnél nagyobb korkülönbség a nő javára
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- Egyre nagyobb trend az egyoldalúan nyitott párkapcsolat ... - Mi a meglátásod erről?