Keresem a párom, mint zsák a foltját... (beszélgetés)
Kell majd pályázati díjat is fizetnie adnak, aki ki akarja tölteni a kérdőívedet!?
Esetleg van bánatpénz is?
Nem engem kérdeztél, de valami olyasmi, hogy a vásárban kötelező ellenőrizni a ló fogsorát, mielőtt megveszed.
Gondolom én.
Értem az iróniát, de a fogsoros fotót nem egészen vágom.
Miért pont arról?
Igen, valószínűleg nagyon sokan "potyára" töltenék ki a kérdőívet, de az az egy, aki "megkapja az állást" hálás lesz magának, hogy kitöltötte! ;)
Eszembe jutott egy ide vágó reklám mondat is: "Aki nem játszik az nem is nyer!" :)))
Az én kedvencem az, mikor a férfi a hátán fekve le, föl hintáztatja a párját, aki egy kosárban ül és a mennyezetről csüng le.:D
Ezt anno a Káma-Szutrában láttam illusztrálva, azóta piszkálja a fantáziám.:)
😂 eljátszottam én is hasonló gondolatokkal.
A kérdőíven pedig feltétlen szerepeljen: kedvenc pózod? 😀
Igaz. Egy reglapra, kérdőívre jelentkezni olyan, mint soha válasz sem kapni egy egy pályázott munkahelyről.:)
Lehet, elég lenne néhány teljes fogsort mutató fotó, néhány mondat arról, hogy melyik külföldi egyetemeken doktorált és másnap tele lenne a postaládája üzenetekkel, a reglapja szívecskés jelekkel.:)
Kérdőív??
Az elég egyoldalú.
Hogy és miért töltsön ki bárki is kérdőívet, ha rólad meg nem tud semmit?
Kezdemenyezz beszélgetést számodra szimpatikus emberekkel privátban, szerintem sikeresebb lehetsz úgy.
Mivel ez nem kifejezetten társkereső oldal, így a kérdéseidet csak külön-külön tudod feltenni, majd megkeresni a válaszadók közt azt, aki a legkedvezőbb válaszokat adta.
Vagy a reglapodon kiteszed a kérdőívedet, majd kéred, hogy üzenetben válaszoljanak.
Sziasztok!
Mivel a társkereső oldalakon nem jártam sikerrel, gondoltam készítek egy saját oldalt, amin egy kérdőív kitöltésével talán rátalálhatok a páromra, mint zsák a foltjára.
A facebook sajnos nem engedi, hogy hirdessem az oldalam.
Van valakinek tippje, hol próbáljam meg?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Úgy érzem, hogy a páromnak az anyja sokkal fontosabb, mint én
- Szerintetek rossz dolog az ha azt szeretném, hogy a párom jobban szeressen engem mint a szüleit?
- Úgy beszél velem a párom, mint egy gyerekkel
- 7éve vagyok a párommal, két kislányunk van, de már nem érzem azt a szerelmet mint az elején, mit régen. Mit tegyek?
- Van értelme reménykedni benne, h a párom aki elhagyott 3, 5 év után amint terhes lettem meggondolja magát és visszajön hozzánk?