Keresek egy zenét /számot /előadót... (beszélgetés)
Nem az a szám zabracsikó :(
Amúgy éppen ebben a pillanatban hallgatok egy albumot az egyik kedvenc előadómtól. Az előbb klikkeltem rá arra a zámra, amit kerestem :D Érdekes, hogy nem jutott eszembe, hogy ezt ő énekli.
A szám címe:
Miss Li - Shoot Me
Sajnos ez sem az:(
Már lassan abban is kételkedek, hogy ez lenne a szöveg, amit leírtam. Na mindegy. Köszi azért mindenkinek a fáradozást. Ha véletlenül megtalálom, akkor majd adok linket, hogy majd tudjátok, ha még keresném:)))
Azt nem tudhatom,hogy te erre gondoltál-e,de én erre asszociáltam:
Ha kattintasz a "több megjelenítése"-re,akkor a szöveg is ott van.Már ha ez érdekel téged.
Van egy dal, ha jol emlekszem Samira enekli, lehet,hogy erre gondolsz. Ugy kezdodik,hogy.. "I saw you..walking down the street..."
De van tobb is, ami hasonloan kezdodik.
Keress ra es ird meg kerlek ha erre gondoltal.
Nem tudom, hogy mikori.
Azt tudom, hogy nem rock és nem diszkós-bulizós szám:) Lassabban kezdődik, de nem emlékszem, hogy a refrénnél, vagy tovább milyen. :(
Igen..
nekem ismerős volt a hang,de nem tudtam ki az előadó..ezt a hangot,számot sok filmben hallani..
Üdvözlet Minden Fórumozónak!
Keresek egy zenét, mely a mai TV Paprika Volt nekem egy bivalyom - Bede Robi músorában hangzott el.
Kérem segítsetek, hogy hol találhatom meg.
Köszönöm
Csak 1 javaslat: Szerintem hívd fel a radio1 stúdióját,és mond el nekik mit,és mikor hallottál.Ők egészen biztosan tudnak segíteni neked.
Én már jártam így egy másik rádió adóval,és nekem is segítettek.