Keresek egy számot! (MR2 Petőfi) (beszélgetés)
jobbgomb, hivatkozás mentése más néven
kicsit várni kell, de aztán feljön az ablak
MANA MANA 391
2010. december 16.
DJ: Clairvo
ebben az adásban van
Höm, höm...
Azért, régebben egy kicsit jobban pörgött ez a topic...
Sziasztok!
Keresek egy számot (khmm..)
Valamelyik nap hallottam az mr-en, talán tegnap kora délután. A modo féle eins, zwei polizei feldolgozása, vagy mi. Vagy legalábbis ez a refrénje, de egyébként magyar szövegű a szám.
Ezelőtt még nem hallottam, de lehet, hogy már régi. Mindenesetre, ha valakinek beugrik, hogy mi is lehet ez...
Köszi!
Sziasztok,
MR2-őn már többször hallottam egy talán portugál, vagy olasz nyelvű számot, de sajna semmi mást nem tudok róla. (vagyis még annyit, hogy "rap szerű" részek voltak benne) Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon köszönöm.
Sziasztok!
2011.04.23.-án reggel 8 óra környékén hallottam egy számot az mr2-n. Friss zene lehet mert most hallottam először. Ahogy vissza emlékszek a szövegre, '70-es évek naposabb oldaláról, régi életérzésekről nosztalgiáról szól.Nagyon megfogott, és zeneileg is eléggé jónak tűnt. Segítsetek megtalálni!
Sziasztok! ez szintén mr2 zene.Van belőle egy részletem mp3-ban.Csak az előadó nincs meg.
Nagyon megköszönném ha valaki segítene.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
hát aki ebből rájön, se dallam , se semmi....
sok sikert :))
Sziasztok!
Keresek egy zenét, egy videó bejátszás alatt lehet hallani, amit itt találtok meg:
a 0.09-től 0.15másodpercig hallható utána britney szám van.
Hű, köszi :)
Amúgy nem Mitsoura, ha esetleg erre gondolnál :)
Keresek egy számot, előadót. Félek, olyan ez, mintha tűt keresnék a szénakazalban, de azért remélem, valaki/valakik tudnak itt tippeket adni nekem!
Az mp3-asomról letörlődtek a számok, melyeket rádióból rögzítettem azelőtt. Köztük volt egy olyan szám is, amit az MR2 Petőfi rádióból rögzítettem, 2010 tavaszán (április, május folyamán). Nem szoktam Petőfi rádiót hallgatni gyakran, ezért lehet, játszották azóta, csak én nem tudok róla. Egy délelőtti műsorban volt az a szám, kb. délelőtt 10 körül, utána valami „finn hóeséses” szám volt valami Yager snow-tól (nem tudom, jól írom-e, nem ismerem ezt az előadót, és a nyelvtudásom sem az igazi).
Női előadó énekelte, pörgős szám volt, popos, diszkós hangzással. Gyönyörű csengő hangja volt a nőnek. Ennyi rémlik a dalszövegből, hogy „kiss me fly… butterfly…” vagy valami ilyesmi, vokál is volt a vége felé. De az biztos, hogy nem az ismert „kiss” szavas dalokról van szó, és nem ismert előadó volt ez, az biztos. Esetleg tippek? Aki gyakran hallgatja a Petőfi rádiót, nem találkozott ezzel a számmal?
További ajánlott fórumok:
- Keresek egy lassú számot!2007dec. környéki, nyomták a rádiók, pasi énekelte, angolul
- Keresek egy számot a CRYSTAL-tól, de nem tudom a címét. Tudnátok segíteni?
- Keresek egy számot refrén: "élni akarok nem meghalni" rap zene, valaki esetleg tudja a címét?
- Dzsungel tánchoz keresek zenét, tudnátok ajánlani vidám, pörgős számot? (Kivéve Waka Waka és Riszálom úgyis)
- Keresek egy számot, ami lassú, nő énekli (talán Christina Aguilera) és keringőzni szoktak rá! Továbbá várom a hasonló zenéket!
- "Tisztán"látót keresek Budapesten vagy környékén, tud valaki segíteni? Csak olyan érdekel, aki számotokra is hiteles volt.