Keresek egy számot! (MR2 Petőfi) (beszélgetés)
Na, mit kap, aki megfejti a feladványt???? Örömmel közölhetem, hogy megvan a szám, Ádám! Az előadó a Re-G, a szám címe Nézz rám :))))
Itt a link:
Jöhet a következő feladvány!! :DDDDDD
Megtaláltam a 18-as oldalon volt..:)
szívesen :)
úgy látom önkiszolgálóként működsz :DDDD
:D:D:D
nem is te lennél, anyus! :)))
Nem, én egy világítótoronyban dolgoztam 8 évig.
Aztán egyszer csak arra jött egy hajó...
:D
Remélem hogy csodás lesz, de a bugyogóm már tele van :DDD
Mi nem óceánjárózunk, hanem folyamizunk majd, itt annyira csodás helyek sajna nem lesznek, de akad azért pár.
Beszámoló az lesz, üres perceimben úgyis hozzátok jövök, mert nagyon fogtok ám hiányozni!!
☺☺☺
Hali de hóóóó!
Ügyfélszolgálati manager voltam ( ilyen szép magyarosan megfogalmazva ). Fizetést hat részletben kaptam, fűtetlen irodában ücsörögtem, a főnök tartozásai miatt behajtók jöttek-mentek, veszekedés, civakodás, elegem lett. Tavasztól hajózni fogok, igaz napi 10-12 órás meló vár rám, de sokkal több pénzért mint itt. Ráadásul sikerült az emberrel egy hajóra kerülnöm, nem volt kérdés hogy mit csináljak.
Szóval áprilistól már onnan nyomom a hoxát ☺☺☺
Elgurult de utána szaladtam és bevettem :DD De szinte azonnal hat, nem tudom miért kínozom magam órákig. ☺
Én is váltottam, de még nem álltam munkába, még pár hetet várnom kell :)
Addig lébecolok, eszek, tornázok, eszek, lyukasra fekszem az oldalam, eszek, ésatöbbi- ésatöbbi...és eszek :))
Meleget küldhettél volna errefelé is te jány! Itt meg lehetett fagyni :S
Fáj a fejed? :( érdekes, én is frontos vagyok, de most minden oké....
Velem annyi van, hogy mhelyet váltottam, ezzel több meló is szakadt a nyakamba, ezért vagyok itt ritkán...folyton rohangálok ide-oda, mindig van mit intézni.
A telet már felejteném én is, pláne, hogy ma csodaszép meleg, tavaaszi idő volt.
Gyógyszert vettél be?
fáj a fejem :S
hülye front, hülye havazás, hülye tél...
amúgy minden ok, tengek-lengek...
veled béjbi?
További ajánlott fórumok:
- Keresek egy lassú számot!2007dec. környéki, nyomták a rádiók, pasi énekelte, angolul
- Keresek egy számot a CRYSTAL-tól, de nem tudom a címét. Tudnátok segíteni?
- Keresek egy számot refrén: "élni akarok nem meghalni" rap zene, valaki esetleg tudja a címét?
- Dzsungel tánchoz keresek zenét, tudnátok ajánlani vidám, pörgős számot? (Kivéve Waka Waka és Riszálom úgyis)
- Keresek egy számot, ami lassú, nő énekli (talán Christina Aguilera) és keringőzni szoktak rá! Továbbá várom a hasonló zenéket!
- "Tisztán"látót keresek Budapesten vagy környékén, tud valaki segíteni? Csak olyan érdekel, aki számotokra is hiteles volt.