Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok!!
Ma kezdtem el a 90napos-t. Béna voltam, mert tegnap nem szereztem be gyümölcsöket, így ma csak 14 órakor ettem először, addig megittam másfél liter ásványvizet és hihetetlen, de nem voltam éhes...aztán mikor ettem 2 banánt, 1 óra múlva rámtört az éhség. Lenyomtam még 'vagy 6 kivit, egy sárgadinnyét+2 banánt. Ugye nem vittem túlzásba?
most kamillateát kortyolgatok, hogy ne legyek éhes.
+ almaecetet kevertem egy pohár ásványvízbe, hogy még hatásosabb legyen a kúra. :)
Sziasztok,
nekem ma keményítőnapom van, és sajna lecsúszott jóóóó néhány péksüti. ki volt rakva az asztalomtól 3 méterre. :(
szomorú vagyok.
Rájöttem mi a különbség:)
Nem pirítom előtte a virslit és nem rántás, hanem habarás van benne:) De egyébként ugyanaz:)
Hmmm fincsi:)
Ó. Ezek szerint több frankfurt van :-(
Szerintem akár ki is hagyhatod belőle, a tejföl besűríti. De lehet, hogy Te egy teljesen más levest ettél. Nem emlékszem nekem honnan származik ez a recept, évek óta csinálom, már a kolleganőim is rászoktak.
De drágám!
Ez a frankfurti leves nem az a frankfurti leves, amit én ismerek.:(
Abba tuti nem kell rántás.
Király:( már megfőztem paradicsomos káposztának:(
De legalább legközelebb tudni fogom a frankfurtit kösz:)))
Good morning csajszik!!
Húúú de nem sikerül magamhoz térni.. Bezzeg a főnököm nem tud aludni!!
Sziasztok! :-)
Én lennék, ugye? Hááát, nagyon bizakodóan néze a jövő elébe... :-)
Reggelt lánykák:)
Örömmel látom, hogy ismét van egy újabb 90 naposozónk:))
Nahát, úgy látom, amíg én a lányomért elmentem az oviba, közben elköszöntetek. Azért köszi a bíztatást, a "terrorizálást" is! :-D Jószándékú terrorizálás megengedett! :-) Na, azért nemcsak a kenyeret, a csokit is szeretem, külön jó, hogy vasárnap csokival koronázhatom meg a napot! :-) Majd csak egy pici darabbal, és jó sokáig eszegetem... :-)
Most én is megyek, sziasztok!
Én is tiplizek!
Jay, hazaenged a főnököd és te még panaszkodsz rá?? hát ez egy ANGYAL!! :)
Na jó tanulást, akinek tanulnia kell. Én csak tanítani fogok :) ...a kutyulimat. Nem eccerű ám! Néha égnek áll a hajam :I
Jó hétvégét mindenkinek!!!!
Jó hétvégét mindenkinek!
Főnök elengedett haza!
Szerintem csak hétfőn leszek.
Ügyesen a fogyival!
Én tuti bűnözni fogok, és fb levonásom lesz mert tanulni fogok, és az rágcsa nélkül nem megy. :))))
Elvileg én is esténként, meló után.
Kedden vizsga 10-kor.
KO.
Mi majd odafigyelünk rád, és terrorizálni fogunk nap mint nap, de aggódj! :D
Kitartás! ...mondja ezt Zsibi - na mindegy :) és Sok mínusz kilót!
Egyébként is, ilyen buta kérdést?! beledumálhatsz-e???
:)))
Szia 'szti!
Hát persze, hogy "beledumálhatsz", sőt! :-)
Én magam sütöm az ilyesmit (kenyér, kifli, zsömle...), és nagyon szeretem a barna pékárukat. Sőt, én a tésztából is nagyon szeretem a Cerbi féle barnatésztákat. Mondjuk ennek ellenére ma az ebédhez egy szelet félbarnát ettem, mert csak az volt. De ha elhagyható, akkor inkább elhagyom amennyire csak lehet. Más ötleteket is szívesen fogadok! :-)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.