Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
üvegkaparó. Azt írják, hogy van valami speckó üvegkaparó a kerámia tűzhelyekhez, amit háztartási boltokban lehet venni.
(mi az a háztartási bolt? Mondjuk a vasedény meg a kátay?)
istennő vagy :DD
Az elektroluxot már néztem tök más van nekik :(
:-) Ugye?
Akár többnek is írhatsz :-)
ja vazz kétévente új tűzhely mi??
persze mi vagyok én milleres???
Egyébként vennék is. úúúútálom ezt a kerámia csodát. Jó kis gáz, milyen jó is volt az.
bár ha jobban bele gondolok milyen jó is lesz ez a kerámia csoda, ha megemelik a gáz árát :DD
Minden rosszban van valami jó.
Jó reggelt csajszikák!
Sok a meló érkezem majd.....
Molntak szerintem vegyél újat! DDDD
Én nem veszem égésnek, mivel fogalmuk sincs, hogy ki vagy :).
Nevess velük, kövéren megtanultam, ha másokkal nevetek, akik rajtam, akkor teljesen másképp élem meg, nem is csúfolásnak, vagy ilyen leégés következményeként kinevetésnek :).
Hát én így szoktam ám! Előadom a szőkét, és akkor különös gonddal segítenek, holott nem tudják, hogy egy barna bálna vagyok :).
Persze nagyon kedvesen kell belopni magad a szívükbe, és előadni, hogy Te aztán semmiről sem tehetsz :).
de ez olyan ciki...
Vazz felhívom őket és megkérdezik mi történt én meg elmondom a sztorit ezek össze hugyozzák magukat én meg égek ezerrel :DDD
Ehhez nincs kedvem :(
Goooood morning!
Hát én is az újramelegítés mellett szavaznék, de semmi jobb ötletem nincs sajna.
Jay, bújj elő rontom-bontom!
...hát még én hogy várom a pénteket! :))
bébik segítsetek :)
A lényeg az, hogy kifogyott az édesítőtablettás dobozból az édesítő. Erre apa gondolta milyen jó játék lesz az a bébinek, hát lerakta neki a földre. Bébi rá is vetette magát futott vele három kört, majd fogta és föltette a konyhapultra, mert annak ott van a helye... Olyan büszke voltam rá :) Igen ám, csakhogy nem a konyhapultra sikerült ráraknia, hanem a kerámialapos tűzhely egyik lapjára, amin apa pont előtte főzött teát. De mi meg annyira el voltunk ájulva attól, hogy milyen ügyes a bébi, hogy ezt észre sem vettük. Természetesen az a vacak műanyag doboz szét olvadta a lapon. Ezt is már csak akkor vettük észre amikor már a fél doboz ráolvadt a lapra. Semmi szaga nem volt. Hihetetlen a műanyag büdös szokott lenni, ha ég nem?? Na ez nem volt az. Úgyhogy ott figyelt a félig megolvadt édesítős doboz a kva kerámia tűzhelyen. A nagyját letudtam szedni, de még mindig van rajta odaolvadt rész és fogalmam sincs, hogy hogyan tudnám leszedni. Félek befújni bármivel is, mert a franc tudja milyen kémiai reakciókat indítok el ezzel és semmi kedvem tönkretenni az egész tűzhelyet. De valahogy csak lekellene onnan szedni. Szóval fogalmam sincs, hogy hogyan. Ha más nem marad, akkor dörzsivel leszedem, bár akkor nagy valószínűséggel össze is karcolom a tűzhelyet, de még mindig jobb, mintha ráfújok valamit és teljesn tönkre teszem. Szóval teljesen tanácstalan vagyok a dologban. Akinek van ötlete vagy tapasztalata kérem ossza meg velem :)))
Jó reggelt mindenkinek, holnap már péntek, ha valaki nem tudná :))). Már alig várom a 15:00-t (akkor jár le a munkaidőm az napra)
Pitz, lehet ám, hogy a povalyacsok és nem a pomogácsok vitték el :-O
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.