Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Teeeeeeeeeeeee!
Az enyémek lőnek, Zsibinek vannak robbantósai, ő meg áztatja a ropijait a tengerparton.
Bár tegnap elgondolkoztam hogy lehet azért van arrafelé annyi robbantás mert ott van?
Majd ha hazajön megkérdezzük. :)))
OK!
A ropi mellett megalapítjuk a foci vb ellenes klubot is. :))))
Jó reggelt!
2 egész nagy darab problémám van úgy összességében:
1. meleg van és ebből már elegem van
2. legyen már vége a foci vb-nek mert már abból is elegem van.
Lehet csatlakozni a problémáimhoz. :)))
Ne kéresd magad :((
Tessék ropizni :DDD
Ügyes - ügyes :))).
Még nemtom, hogy jelentkezem-e. Mi lesz, ha lelépek addig? Bár így lenne... Nah még meglátom, jövő hétig van még időm :).
Másik topicban olvasódtam hogy tudod már mikor mész.
Szóval mi a pálya?
Jó reggelt!
Ropikánkal mi van molntak?
Faw ne dolgozz sokat, mert hétfő van és nagyon meleg.
jó reggelt bébik:DD
Jay néni ne parázz már. Méghogy zubbony... Haha (de azért ha tényleg mégis, majd viszek kávét :DDD)
Szépjóreggelt Mindenkinek!
Hogy haladoztok a fogyival?
Én furán. Azt gondolná az ember, hogy nincs ugye étvágya, így ugye nem eszik, de mégis alig fogyok... Teljesen nagyon izgalmas... Hah.
No mindegy, reméljük szép nap lesz, aki dolgozik, annak láblógatós légkondis napot, aki babázik, annak nyugis napot, aki tanul, annak sikeres tanulást :), aki meg valami egyebet csinál, annak is szép napot :))).
Hihi, úgy látom ma minden szépen indul :)))), elég volt pár kedves szó éhgyomorra a páromtól és máris lebegek a föld felett fél méterrel :)), hihi. De legalább már kilátás van rá, hogy kb, mikor is megyek hozzá, azaz ő mikor jön :DDDD.
Nah befejeztem a hablatyolást, megyek dolgozóba :(.
Nagyon nehezen viselem a kudarcokat.
Nem is szokott lenni, vagy nagyon ritka.
Ha nem én kellek majd depressziv leszek vagy egy hónapig, majd hozhatsz túlélőkávét ha bezubbonyolnak valahová. :))))
Vasárnap esti felhozási akció indul.
Csajszikáim holnap mindent megirkálok a telefon után.
Nagy puszmák!
Jó reggelt!
Tessék értem szurkolni mert Jay néni tiszta ideg de még annál is sokkal a délutáni interjú miatt.
Jó reggelt csajszikák :). Jól aludtatok? Azt hittem jobbat fogok aluszni, hogy lehült a levegő... No de mindegy is, míg ekkora meleg van úgysem tudok jól aludni :(.
Megyek most vásárolni :) ezt-azt, lehet meglepem magam avval a kis fényképezővel, első látásra szerelem, akár egy piros kabrio sportkocsival lenne... Bár azt is megtehetném, hogy elszaladok megvenni :D.
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Leszázalékolás, rehabilitáció, munkaképesség csökkenés.. Kérdések és válaszok ezzel kapcsolatban
- Hipofízis Mikroadenómával kapcsolatos kérdések, válaszok és tapasztalatok
- Könyveléssel kapcsolatos kérdések és válaszok.