Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban (beszélgetés)
Tudom....illetve nem tudo,hiszen nincs gyerekem,de látom mások életét és nem könnyü otthagyni mások felügyetére a szemed fényét!!:-)
Ez természetes,ha nem így gondolnád nem is lennék jó anya,te csak óvod a Marcit!!:-)
Tudom.
Hozzátartozik,hogy a Marcit nyugodt szívvel ott tudjam hagyni az oviban,hogy ne állandóan attól rettegjek,hogy milyen baj történik,...
de ez nagyon nehéz...
Én csak az igazat irom,mert szerintem ez tényleg így van!!
Tudom nehéz kimozdulni a holdpontról,de egyik lépés után jön a másik és egyszercsak jársz és kilépdelsz a való életbe és éled az életed,boldogan és felszabadultan!!
De neked kell megtenned az első lépést,csak rajtad múlik!!:-)
Köszönöm,Te mindig olyan szépeket írsz:-)))
Amikor olvasom,boldog vagyok:-)))
Szerintem a környezeted és az anyai felelösség tett zárkozottá!!
Keveset jársz közösségbe és így begubózól és élsz a saját világodban,pedig kreatív és értékes ember vagy bárki aki a barátjának mondhat büszke lehet rád!!
Magaddal kellene tiszába jönnöd és akkor minden rendben lenne.....szerintem!!
Azért ez nagyon érdekes,hogy mennyi minden meg tudja változtatni egy ember életét és a zene szeretete mennyire nyitottá és felszabadultá tudja tenni!!
Te alapvetően zárkozott vagy,de a zenében ki tudtál teljesedni és megnyiltál....kiadtad és jól érezted így magad!
Én nyitott ember vagyok és mégis gyülölök szerepelni a zenét szeretem,de énekelni azt nem tudok és így számomra a zene mást jelent,teljesen mást!!:-)
Biztosan szeretted és ha hiányzik,akkor fontos volt neked!!:-)
Szia,
csak annyi,hogy hétvégente mentünk zenélni,falunapokra,búcsukra,vagy csak úgy simán a hétvége alkalmából.Amíg nem laktam itt ismeretlen fogalom volt számomra,hogy milyenek a báli zenészek,Emlékszem mikor legelőször elhívtak bálba(akkor még csak szórakozni),azt sem tudtam,hogy mit vegyek fel.Nekem a bál szó hallatán az Annabál jutott szembe.Hát képzelheted mekkorát tévedtem.
Amit láttam,tetszett és elhatároztam,hogy egyszer én is így fogok pénzt keresni.Megtanultam billentyűzni,az énekkel sohasem volt gond,és a kezemre játszott a szerencse,hogy olyan emberekkel hozott össze a sors akik éppen billentyűst kerestek.Persze egy idő után egyre nagyobb zenekarok hívtak és beleestem én is abba a hibába,amit a legtöbben elkövetnek,hogy a jó kis helyet otthagytam azért,hogy egy több megye szerte ismert zenekarba mehessek.
Hát röviden ennyi.Nagyon szerettem csinálni,csak egy idő után megcsömörlöttem,kiléptem,megismerkedtem a férjemmel,azóta nem zenélek.
Mostanában megint rámjött a hiánya,de majd elmúlik.Nekem azt mondták annak idején,hogy biztos nem fogom tudni abbahagyni.Hát néha már én is bánom:-)))
Szia!!
Hogy mik derülnek ki rólad.....haknizenész!!
Ez mit takar pontosan?
Szia,
végre:-)))
Elég jól telt,hosszú idő után elmentünk a férjemmel Zalaszentgrótra,megnéztük azt a zenekart,amelyik most zenélt a discoba.(Egy kicsit nosztalgiáztam:-),ugyanis réééégen én is haknizenész voltam.)
Itt is vagyok,de nem sokáig megyünk ma Budapestre a párom haverjaihoz és mindjárt indulunk!!:-))
De ma már voltam strandon és tanultam is!!:-))
Veled mi újság? Hogy telt a hétvége?
Köszi a biztatást!!:-))
Vannak rossz napjaim,de általában hiszek a babában és nem vagyok negatív!:-)
:-(((((((
Szia Opál!
Csak nincs valami baj?
Szia,
látom ma nagyon jó kedved van:-(
Nem hiszem,hogy megbukott a tested,hidd el,mindennek megvan a miértje.Még nem vagy lekésve semmiről,fiatal vagy.Lehet,hogy pont azért nem sikerül,mert szinte minden gondolatodat ez tölti ki.Ne csüggedj,biztos vagyok benn,hogy nemsokára neked is lesz babád:-)))
Nem azt mondom,hogy már holnap,de elképzelhetőnek tartom,hogy a lelked már igen,de a szervezeted még nem készült fel a gyermekvállalásra.
El fog jönni az idő,hiszen egészségesek vagytok és szeretitek egymást.
Meg lesz a gyümölcse,majd meglátod:-)))
Én is erősen küzdök a stresszel és néha felülkerekedik,nálam az okozza,hogy nem jön össze a baba és egyre jobban fogy az időm....néha majd beleőrölök a fájdalomba,máskor meg nem érdekel az egész!
Valahol olvastam,hogy a gyereket sok nő azért szeretné,mert bizonyitani akarja /másoknak/,hogy alkalmas anyának!
Talán van benne valami,hiszen ezt nem lehet pénzért venni vagy elvégezni/mint egy iskolát/ itt a testünk vizsgázik!!:-)
Az én testem megbukott és az önbecsülésem is csúfos vereségett szenvedett!!:-(
Mondanám,hogy lépj túl a gondjaidon,de tudom,hogy nehéz és talán néha lehetetlen is,az idő sokmindent megold,pereg az idő,az ember mégis lassunak érzi a változásokat és kilátástalannak a problémákat,de bizni és hinni kell!!!:-))
A diagnózis valószínű talált:-)))
Nagyon sokat stresszelek mostanában.Vagyis az utóbbi pár évben.A munkanélküliség,a halálesetek egy kicsit megtépázták az idegeimet.Nem beszélve a mindennapi gondokról:-(
Hmmmm,hát ez nem jó dolog,ennek stressz állhat a hátterében,mert tudat alatt idegesít vagy bánt valami.....szerintem!!
Dr. Opált halottad!:-))
Szia,
elég későn feküdtem le,olyan hajnali 4 után.Nem tudtam aludni:-(
Nálam ez elég sokszor előfordul.
Jó reggelt!!
Hogy aludtál?:-)
Nekünk is Digi tv van és nagyon szeretjük.....néha nekünk sem egyezik a véleményünk,de okos enged alapon azért sikerül megegyezni!
De a másik megoldás nálunk is még egy beltéri lenne,mert van két tévénk,de túl kicsi a lakás!:-(
További ajánlott fórumok:
- Előrehozott érettségivel kapcsolatban szeretnék kérdezni...
- Emeltszintű francia érettségivel kapcsolatban tud valaki segíteni?
- Van köztetek orvos (belgyógyász, háziorvos), aki felnőttkori bárányhimlő oltással kapcsolatban tud segíteni?
- Van valakinek tapasztalata az emelt szintű angol érettségivel kapcsolatban?
- A matek érettségivel kapcsolatban érdekelne, hogy nem tudja valaki, hogy hány pontosak voltak a feladatok?
- Van valakinek esetleg az ELTE érettségi előkészítővel kapcsolatban bármilyen tapasztalata?