Kényes dolog (beszélgetés)
A nedves popsitörlő csodákra képes,de van kimondottan erre a célra a Níveának és Carefree-nek is intim törlőkendője,ami ph semleges és antiallergén.
Van több féle,de én ezeket szoktam használni.De a legjobb a popsitörlő.
Én is a nedves wc papírra szavazok:).
Jobbulást kívánok!
nálam a táskámban van általában intim törlőkendő az ilyen esetekre, ami addig jó míg nem tud fürdeni az ember...
Régebben nekem is volt többször mindenféle ilyen fertőzésem, a legutóbbinál miután végetért a kúpozás meg az antibiotikum utána elkezdtem szedni tőzegáfonya kapszulát, és azóta nem volt semmi bajom (tavaly április óta)
Lehet kapni nedves wc papírt, ami olyan mint a popsitörlő, csak ez bedobható wc-be, mert lebomlik, a popsitőrlő csak kukába való.
Nálam mindig van a táskámban.
Sziasztok!
Elég kényes problémám van. Néhány napja összeszedtem egy szép kis hüvelyfertőzést. Természetesen voltam nőgyógyinál, írt fel kúpot és tablettát.
Azt mondta, hogy valószínűleg székletben lévő baktériumok kerültek oda.
Az lenne a kérdésem, hogy volt-e már valakinek ilyen a széklet miatt?
A másik kérdésem pedig az, hogy ki mit használ nagydolog után, hoyg az ilyen esteket elkerülje? Olyan esetekre gondolok, amikor a zuhanyozás nem oldható meg, és bidé sincs a közelben.
A válaszokat előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése
- Csak kényes témák megbeszélése, itt e lehetetlen helyen
- Kicsit kényes téma. Széklet minta vétel.
- Mennyire kényes a textilbőr ülőgarnitúra?
- Ötleteket kérek, várok egy kényes témához! Ruhán izzadtságszag. Hogy vegyem ki belőle?
- Szerintetek milyen színű szőnyeg nem kényes? Tudom a kéken a szöszmösz nagyon látszik.