Kell félni a szellemektől? (tudásbázis)
Nálunk van egy, a gyereket szekírozza:((((
Én nem látom, de érzékelem ha mellettem van. Nagyon makacs, már táltosokat is hívtunk, de nem akar elmenni. Ragaszkodik a lakáshoz:(((
A gyerek látja és ordít, retteg:(((
Szia!
Szellemek vannak és léteznek,nem jó őket piszkálni,idézni meg pláne...
Nincs mitől félned. A szellemek nem avatkoznak be a 3 dimenziós világba, nem is tudnak. Ők egy másik szinten léteznek.
A kapcsolatfelvétel velük megfelelő felkészültséggel és szabályok betartásával, lehetséges.
Neked annyi dolgod van, hogy ne vegyél tudomást arról, -tereld el a figyelmed, vagy adj rá reális, fizikai magyarázatot- ha olyan "furcsa" dolgot észlelsz, és akkor elmúlik a furcsa érzés is.
Félni semmi ok, szellemek még senkit nem bántottak, (ütöttek, vertek, rútak meg,) vagy Te hallottál már ilyen híreket a Föld bármely pontjáról? Csak elterjedt volna a híre, ha ilyesmi megtörtént volna!
Higgadtan, lazán, félelemmentesen fogadd, töröld a gondolataidból, ha valami mégis megtévesztene, és szellemnek vélnéd.
Alapesetben minden lélek jó....a földi élettel kialakulnak bizonyos hiedelmek, korlátok, félelmek stb, és ha valaki meghal nem válik minden világossá számára azonnal.....szóval a "rossz szellem" talán ezért terjedt el?
Velem is történtek dolgok.
Nem tudok erre magyarázatot,félek tőlük ennyi.
Mit tudnak tenni:
El lehet üldözni őket?
Lehet én is beképzelem magamnak,de van 1 négy hónapos kisfiam és néha ugy rötyög a semminek.
Én tutira parázok már megint nyugtatóval tudok aludni.
Nézzük először a realitást!
Neked kell tudni hogy lehet-e a lakásban egér, rovarok stb ami leverhette!
Az evőeszközök olyan stabilan voltak ott hogy tényleg csak szándékosan lehetett őket leverni?
Nálunk Budapesten pl nyest szokott néha rohangálni a tetőn és egyszer a résnyire nyitott tetőablakon bejött! Tesóm már csak azt látta amikor kispurizott!! Madár is már repült be 2-3-szor...
El nem tudod képzelni mennyi állat él körülöttünk!
És a szellemes rész! Gondold végig hogyha te szellemmé válnál mit tennél? zörgetnél, nyikorognál és tárgyakat pakolgatnál? És az mennyire valószínű hogy egy zombi tipusú szellemek leszünk halálunk után akik ilyeneket tesznek? Ha a mennybe jutunk vagy újjászületünk akkor a kérdés eldőlt. És hogy egy részünk itt maradna a már említett zombiskodásra... Hát jó ramatyul lett a lelkünk összerakva ha csak úgy leválogatnak darabok belőle... :)
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Kislányom szellemeket lát