Kell félni a szellemektől? (tudásbázis)
én is kerestem de nem találtam semmit róla.de lehet
hogy valaki még emlékszik rá.ez az eset kb.2-3 éve
lehetett.
-:D
Igy van ha , szo szerint probalja az ember , a poen elveszik ...
Ha vannak ,akkor sem!!
Nem bántanak azok!! Annyira........!
hm ? !
szerintem inkabb az hogy ; az aki varja(kivarja!) a legjobb pillanatot ( valami eleresehez/megszerzesehez stb../ az idövesztes...
Na , mindegy majd megprobalok erdeti magyarban talalni ilyesmiket....
Így viszont mindent elveszít, mert rajtad kívűl senki más nem érti.
Az első vaami olyasmi, hogy: Minden idő elpazarolt idő, amit várakozással töltünk.
hm ? !
Nem viccböl irtam az eredeti nyelven , ugyanis a forditas soran sokat veszit a legtöbb iromany....
En meg nem tartom magamat "szuperforditonak" , de megprobaljuk , ami kesik az nem mulik :)
Tudod amikor ezt kérdezik tőlem...
nem a válasz.
Miért is?
Én csak magamtól félek...és ezt nem nagyon értik.
Szellemek is bizonyára vannak mint minden más de!a kérdés az az h a Te fejedben rend van-e?
Na ,hat nem nagyon eröltetted magadat , de hirtelen ezek jöttek össze :)
Azert elarulom hogy nagyon elvezem a szokimondasokat ,regi es uj "bölcsessegeket" amik itt össze vannak szedve egy bazi nagy könyvben a vilag minden tajjarol ! Ha vidulni akarok elöveszem es nehany percen belul röhögö görcsöt kapok -:D
Ennyit masok bölcsessegeröl....
Vedd észre hogy solyom szivat téged:)
Jobb esetben viccel!
Ha nem...
... akkor had ne mondjak véleményt valakiről aki eredeti svéd nyelvű idézeteket rak be! És ugye az idézetnél elég fontos lenne hogy pontosan megértse az ember!!
Kb mintha azt mondaná hogy tök jó svéd vers, csak rakd be a google fordítóba és élvezd a szavak lágy összhangját:)))))
hamarjaban itt van nehany de ,sajnos svedul,forditsd le :)
1) Den som väntar på tillfälle förlora tid.
Giordano Bruno
2)Det är med inteligens som med kalsonger.Det är något vi bör ha, men inget att
visa upp.
South China Morning post
3)Det är inte de stora som äter de små - det är de snabba som simmar ifrån de långsamma.
Adam Morgan
4)Nu har vi Jantelagen 2.0. Den lyder så här :
"Du ska inte tro att det bara är du som är något."
Fredrik Härèn
Azert mert egy hires ember megallapitasa valamiröl , nem biztos hogy , szo szerint megegyezik az en velemenyemmel :)
Sött van amikor az a hires ember elegge sok hulyeseget összehord -:(
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Kislányom szellemeket lát