Kell félni a szellemektől? (tudásbázis)
a-ha ? !
es ezen kivul mit tudsz a sajat szavaiddal,elgondolasoddal hozzatenni ? IGSZ-:)..........akarom mondani ix -:)
"A hiszékeny elme (...) abban leli a legnagyobb örömét, ha hihetetlen dolgokban hisz. Annál könnyebben hiszi el őket, minél hihetetlenebbek; de nem kelti fel az érdeklődését az, ami egyszerűen hozzáférhető, mert az ilyenekben akárki hihet."
Samuel Butler
-:D
Az ember abban hisz , amiben tud es nem abban amiben akar ...
Parapszichológiával foglalkozó embernek alapból nem hiszünk.
Kivéve talán Vassy Zoltánt.
Ilyet én is tapasztaltam. Mamám súlyos beteg volt(áttétes gége és garatrák), nem vették be a kórházak, így otthon ápoltuk szegénykémet. Én aludtam a kis szobában Ő a nagyban. Hajnalodott mikor is anyukám elhunyt keresztanyjának a hangjára ébredtem, azt mondta: "Kelj fel, Nagyanyád itt áll az ajtóban mert szomjas!" Felültem és Mama tényleg állt az ajtóban és kérte hogy segítsek neki inni. Akkor már szondája volt... Hihetetlen volt, olyan szívdobogást kaptam, azt hittem a szívem is kiugrik a helyéről.
Vagy a szülőszobán. Mamám ott volt velem... Szokásunk volt, hogy mikor eljöttem tőle a látogatások után, megszorítottuk egymás kezét, amolyan kötelék-szeretet képpen. A szülőszobán becsuktam a szemem ha jött a fájás, de egyszer csak azt éreztem hogy valaki szorítja a kezem. Kinyitottam a szemem, azt hittem a szülésznő vagy az orvosom, de nem volt mellettem senki... És nem, nem álmodtam... Érdekes dolgok ezek...
hát ha te így gondolod.mindenkinek van saját véleménye,és én ezt becsbe tartom.de egyébként tud a rendőrség róla,mível előszőr ők lettek ki híva a helyszinre.mondjuk hogy azóta mi történt a lányokkal
arról nem szól a fáma.annyit tudok hogy a hatodik lányt kivették a szülei még az iskolából is,pedig ő
nem is volt jelen.egyébként elárulom neked hogy 10 éve én is foglalkozom ezotériával.ebbe bene vannak a szellemek is.ha van további kérdésed tedd fel nyugodtan,válaszolok rá szívesen.
Nem láttam a műsort.
A rendőrség és a médiumok kapcsolatai régi legenda.
A médiumok tejesztik magukról, a rendőrség meg nem tud róla.
mi ezt a tv-be néztük.a médiumról annyit elárulok hogy a rendőrség sokszor fordul hozzá segítségért.
hát ha a lányok durva tréfájáról lenne szó,akkor a riporterek,a gyerekek szülei,és a kollégium igazgató is vicceltek szerinted?
Ez már erős kiszínezéses túlzásnak tűnik, mint ahogy az ilyen történetektől ezt megszoktuk.
Egyébként lehetnek durva tréfák is.
Hol lehet olvasni erről?
Nem hallottam róla.
De kollégiumban sok vicces diák megfordul...
Nem eleg az ijedseg ? !
Te Bucika :)
Neem akarok az lenni, nem jó.... :( De hát ez így nem okés hogy izé meg azé. XD Remélem érted. :D
Nekem olyan gondolatok kúsztak anno a buksimba emberek közt hogy: "jajj ezek engem néznek, biztos engem beszélnek ki, stb..."....de már féken tudom tartani. :D
Ne legyél Fóbiás Tóbiás :) Mindenkinek megvan a maga félelme :D
és az emberektől félek nagy tömegben :)
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Kislányom szellemeket lát