Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kedvenc idézetek fórum

Kedvenc idézetek (beszélgetés)

50433. **sue**
2015. okt. 23. 11:38

"Az energia az élet lényege. Minden nap eldöntöd, hogyan fogod felhasználni, tudva mit akarsz, és mi kell ahhoz, hogy elérd a célod, és erre összpontosítasz."

(Oprah Winfrey)

2015. okt. 23. 10:12

"- Ha eljön a nap, amikor már nem lehetünk együtt, őrizz meg engem a szívedben. Ott leszek mindig.

- Néha a legkisebb dolgok foglalják el a legnagyobb helyet a szívedben.

- A szeretet azt jelenti, hogy akár több lépést is hátrálsz azért, hogy a másiknak örömet szerezz.

- Szerencsés vagyok, hogy van valamim, aminek nagyon nehéz búcsút inteni."

Alan Alexander Milne

2015. okt. 23. 10:08

"- Micimackó! Mi van, ha egyszer elkövetkezik egy olyan nap, amikor el kell válnunk?

- Ha együtt válhatunk el, akkor semmi kifogásom ellene.

- Na igen-igen, úgy könnyű. De... ha nem lennénk együtt? Hogyha én máshol lennék?

- Jajj... de te nem lehetsz máshol, hiszen nélküled egészen elvesznék. Kinek szólnék egy olyan bizonyos holnapon, amikor épp nem vagyok elég erős, vagy elég bátor? És kitől kérnék tanácsot, amikor nem tudnám, hogy merre tovább?

- Micimackó, mi van, ha mégis?

- Mégsem, az nem fordulhat elő...

- Ha mégis eljön az idő, amikor nem leszünk együtt, akkor nagyon fontos, hogy megjegyezz valamit!

- Mi az a nagyon fontos megjegyeznivaló?

- Hogy bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb vagy, mint sejted és okosabb, mint véled. De a legfontosabb az, hogy ha el kell válnunk, én akkor is mindig veled leszek."

Alan Alexander Milne

50430. lacuslacus
2015. okt. 23. 03:54

"A szeretetnek nincs oka. Van! Támad! És ha valóban feltámad, kifogyhatatlan..."

Kornis Mihály

50429. Cilumiluci
2015. okt. 22. 18:32

Nem az a boldog ember, aki milliókat tud szerezni, hanem aki úgy tud szegény lenni, hogy nem érzi a szegénységet.

.

Gárdonyi Géza

50428. c2a87cc3e2 (válaszként erre: 50421. - Turkkati)
2015. okt. 22. 14:24
Ó, akkor most már tudom, 60 évesen miért vagyok ilyen szép. :))))
50427. Cilumiluci
2015. okt. 22. 13:39

Sokszor tűnődtem: vajon meddig remél az ember?

Most már tudom: az utolsó pillanatig.

Örkény István

50426. 16b5d6ae34
2015. okt. 22. 13:22

Olyan valaki mellett állj meg, aki nem fél veled lenni... Akinek minden perc ajándék melletted... Akinek jó vagy... Pont úgy, ahogy vagy... Mindenkor és akárhogy... Aki gondol rád, és aki törődik veled... Aki nem fut el, mikor rossz passzban vagy... Akinek a legnagyobb félelme életében, hogy elveszít téged... Aki, ha nem is mondja minden percben, hogy szeret, de érezteti veled minden nap... Akinek a leghétköznapibb pillanat is ünneppé változik melletted... Akinek a szeme mosolyog, ha rád néz... Aki átölel egy nehéz nap után, és meghallgat, ha fáj valami... Ilyen valaki mellett horgonyozz le. Soha, ne érd be kevesebbel...

/forrás: Benkő Judit/

50425. 16b5d6ae34
2015. okt. 22. 11:14

“Nincs értelme arra várni, hogy a rossz dolgok elmúljanak. Változtass most! Szeress most! Élj most! Ne várd, hogy az emberek engedélyt adjanak ahhoz, hogy élj, mert nem fognak.”

Kris Carr

50424. 16b5d6ae34
2015. okt. 22. 11:14

"Ellenséget nem szándékosan szerzel! Gyakran az irigység teremti őket."

-Morgan Rice-

50423. hottie
2015. okt. 22. 10:59

"Sok emberrel beszéltem, sok embertől tanultam. Kitől így, kitől úgy. Volt, aki bölcs volt, nagy tudású, számokat és adatokat mondott, könyvek voltak körülötte, és tanulmányok. Volt, aki szemüvege mögött idézett másoktól, hogy még igazabb legyen az igaza. Egy más színű szemüveg ugyanígy tett, idézett, és az ellenkezőjét bizonyította. Azt is mondta, az első szemüveg vak és süket. Volt, aki nem kertelt, azt mondta, változzak, vagy elkárhozom, majd megmondta, hogyan változzak. Olyan is volt, akivel nagyon berúgtunk, mondtuk, szar a világ, inkább igyunk. Volt, aki kiabált velem. Vagyis talán nem is ő kiabált velem, hanem az eszme, amivé akkoriban lett. Volt, aki sokat ígért, és tudtam, hogy érdekből beszél. Egy alkalommal valaki alig mondott valamit, és valahogy szavak nélkül is tudtam, hogy igaza van."

Tisch Ferenc

50422. napfény 1
2015. okt. 22. 09:23
Tudod, én már nagyon meggondolom. Az igeneket is és a nemeket is. Nem a fejemmel, a szívemmel gondolom meg. Már nem ugrok sem füttyre sem tapsra, a magam mértéke szerint haladok. Néha előre szaladok, máskor lelassítok és félreállok. Megválogatom, kire hallgatok. Ha sírnom kell, sírok, ha nevetnem kell, nevetek. Az útitársakat elengedem, a titkokat megtartom. Ha ideje van, felteszem a kérdéseket. Ha ideje van, kimondom a válaszokat. Igen. Nem.
50421. turkkati
2015. okt. 21. 20:21

"Húszévesen olyan az arcod, amilyennek a természet teremtette. Harminc évesen olyan, amilyenre az élet formálta. De ötven évesen olyan, amilyet megérdemelsz."

Coco Chanel

50420. turkkati
2015. okt. 21. 20:20

"Az öregség nem óv meg a szerelemtől, de a szerelem megóv az öregségtől!"

Coco Chanel

50419. 0c7adf8ee7
2015. okt. 21. 20:11

"Csak a buta nô keres gazdag férfit magának,

és vett szép holmikat mással, hiszen ôt Isten nem áldotta meg az intelligencia szépségével, ezért máson élôsködik. Viszont az okos nô független, vannak ötletei, és nem szorul rá, hogy más pénzét költse, hiszen bármit akar, azt ô veszi meg magának!" Coco Chanel

50418. turkkati
2015. okt. 21. 19:42

Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik mindig hazudik…

Az elején nem volt csokoládé…

Az igazi erő az a képesség, hogy puszta kézzel négyrét tudjunk törni egy darab csokoládét, és utána csak egy részt együnk meg belőle… (Judit Viorst)

A csokoládé jobb, mint a pszichológus, és még időpontot sem kell egyeztetni hozzá.

A négy alapvető élelmiszer csoport: tejcsokoládé, étcsokoládé, fehér csokoládé, töltött csokoládé.

50417. turkkati
2015. okt. 21. 19:35

Csokoládét adni másoknak, az egy intim formája a kommunikációnak, mély, sötét titkok megosztása. (Milton Zelman)

Giving chocolate to others is an intimate form of communication, a sharing of deep, dark secrets

Felejtsd el a szerelmet- inkább csokiba esnék!

Forget love- I'd rather fall in chocolate!!!

Sosem találkoztam olyan csokival amit ne szerettem volna. (Deanna Troi in Star Trek: The Next Generation)

Minden amire szükséged van, az a szeretet. De egy kis csoki most és később, nem fáj. (Charles M. Schulz )

Nincs olyan csokoládé, ami helyettesítheti a szerelmet. A szeretet a csokoládé helyettesítője. De lássuk be, a csoki sokkal megbízhatóbb mint egy férfi. ( Miranda Ingram)

50416. Cilumiluci
2015. okt. 21. 19:30
"A macska csupán technikai értelemben állat, egyébként egy istenség." - Robert Lynd
50415. hottie
2015. okt. 21. 16:13

"Hogyan lehet egyszerre kifejezni fényképen azt, amit az ember érez és lát?"

Lucien Hervé

50414. Cilumiluci
2015. okt. 21. 14:44

"Adassék nékem annyi lelki erő, hogy mindazt elfogadjam,

amin változtatni nem tudok,

és bátorság ahhoz, hogy mindazt megváltoztassam,

amire képes vagyok,

és bölcsesség ahhoz, hogy el ne tévedjek közöttük."

Friedrich Oetinger

50413. bd8f0b56fe
2015. okt. 21. 07:04

"Egy könny csepp mindig akad a szem alatt,

Legyen az boldog pillanat vagy gyászos hangulat!Szívünkből fakadó érzések, miket ki mutatunk,

de van, hogy más nem veszi észre.Bent fáj s ezt senki nem látja, csak én érzem.

Nincs rá gyógyír az ég sápadt nem kéken ragyogó,

a nap nem virít, csak pislákoló!

Álmatlan éjszakáim rossz érzést töltenek be lelkemben,

De nem látja ezt senki, mégis érzem talán,

Vigyázz rám valaki!

Lecsukó fáradt szemekkel bandukolok, hogy tudjam,

van e még utam ahova eljutok.

Nincs aki meg mondja s nincs ki meg mutassa hol van, merre jár!

Gyertya koszorú ég tövig, de mégis látom az út végéhez ér,

Lassan minden újra él s egyszer talán mindez visszatér!"

50412. bd8f0b56fe
2015. okt. 21. 07:03

" Egy utolsó kép,egy utolsó mondat,

egy utolsó emlék,ami megmaradhat.

50411. c2a87cc3e2
2015. okt. 20. 12:11

"Amikor gondolok rád, nem "eszembe jutsz". Hanem a lelkembe. Mert nem az eszem gondol rád, hanem a lelkem. Nem csak egy-egy pillanatra, hanem folyamatosan. Nem tudlak, hanem érezlek. Nem gondolat vagy, hanem érzés. Nem távolság, hanem közelség. Nem ott, hanem itt.

A lelkemben."

Csitáry-Hock Tamás

50410. 16b5d6ae34
2015. okt. 19. 19:50

Szerelem és Barátság beszélget:

Szerelem: -Te mégis miért vagy itt? Én sokkal szebb vagyok nálad!

Barátság: -Azért,hogy mosolyt varázsoljak oda,ahol te csak fájdalmat hagysz magad után!:)

X.Y

50409. d72c7086ec
2015. okt. 19. 18:29

Simon Ágnes:Éreztétek már?

...

Gondoltad -e,nincsen élet

Ő élete nélkül?

Nincsen holnap,nincsen tovább,

Nincsen 'majd' és 'végül'

Nincsen álom,nincs valóság,

Nincsen semmi,SEMMI...

-édes isten,őnélküle

mivé tudnék lenni?-

50408. 16b5d6ae34
2015. okt. 19. 14:41

Barátom az, aki előtt a lelkem nyitva van.

Müller Péter

50407. ab61752c45 (válaszként erre: 50405. - 16b5d6ae34)
2015. okt. 19. 14:41
nem vagyok az a mosolygós fajta.
50406. 850bb2a149
2015. okt. 19. 14:36

„ Utálom a kétszínű embereket, mert nehéz eldönteni, hogy melyik felüket pofozzam fel először.”

Yong Joon-Hyung

50405. 16b5d6ae34 (válaszként erre: 50403. - Ab61752c45)
2015. okt. 19. 14:33

Mosolyogj a világra, és a világ visszamosolyog rád!

Hidd el, hogy működik:)

50404. 16b5d6ae34
2015. okt. 19. 14:29

A barátság mélyebben van, mint a szeretet, és mélyebben, mint a szerelem.

Hamvas Béla

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook