Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Kaviár burgonya-fészekben recept

Kaviár burgonya-fészekben recept

A Kaviár burgonya-fészekben hozzávalói:
2 kisebb burgonya
6 dkg kaviár
10 dkg krémsajt
4 evőkanál olvasztott vaj
frissen őrölt fekete bors, só


A Kaviár burgonya-fészekben elkészítési módja:
Forrald fel a sós vizet, majd tedd bele egészben, héjában a megmosott burgonyát. Főzd félkeményre: amikor bele tudod szúrni a kést, de nem szalad, akkor jó. Hagyd hűlni kicsit, majd hámozd meg, és reszeld durvára. Vajazz ki muffin-formákat, majd nyomkodd bele a burgonyát úgy, hogy kis kosárkák legyenek belőle (10-12 kosárka lesz). Süsd 20 percig, vagy amíg aranybarnára nem sül, előmelegített 200 fokos sütőben. Tompa késsel vedd ki a formából, borsozd meg, kanalazz bele egy adag krémsajtot, majd egy adag kaviárt.


Kategória: Halas ételek receptjei


A kaviár burgonya-fészekben elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook