Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Boros, kapros lazac recept

Boros, kapros lazac recept

Elkészítési idő 5 perc

A Boros, kapros lazac hozzávalói:
Szemelyenkent 1-1 szelet lazac
2-3 dl feherbor
1 csomag kapor


A Boros, kapros lazac elkészítési módja:
A lazac szeleteket beletesszuk egy hoallo talba, es leontjuk a feher borral, es beletesszuk, a csomag kaprot,/nem apritjuk fel, a kaprot/.Kb. 2 ora hosszat pacoljuk ebbe a lebe. Utanna, feltesszuk a hoalloedennyel egyutt, a tuzhelyre.Lassan paroljuk, epphogy gyongyozzon,es 5-6 perc mulva kesz.

Ez egy egyszeru, kaloria szegeny etel, gyakorlatot nem igenyel.


Kategória: Halas ételek receptjei


A boros, kapros lazac elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook