Karsai Dániel lett az év embere (beszélgetés)
Értem. Komolyan mondom, azt hittem, hogy nem átgondoltan fogalmaztál így. De látom, hogy nem.
Nálam az "eltenni valakit láb alól" mást jelent. Gonosz, ártó, aljas szándékból elkövetett, megbocsáthatatlan bűnt.
Az eutanáziáért könyörgők megváltást kérnek a végeláthatatlannak tűnő szenvedéseik emberhez méltó befejezéséhez. Ha valaha lesz Magyarországon eutanázia, és valaki vállalja majd egy szerettének a kérését, az én értékrendem szerint nem "láb alól teszi el".
De másként látjuk.
A meggyőződésemet írtam le erről a témáról. Olyan szavakkal, amelyek a legjobban kifejezik róla a véleményemet.
Sajnálom!
Nem kell sajnálnod. Ez a te véleményed.
Az enyém más. Nagyon más. Itt nem arról van szó, amit te írsz. Aki eutanázia párti, nem azon agyal, hogy eltegyen láb alól egy embert. Nagyon rossz kifejezést írtál. Tényleg így gondolod? Eltenni láb alól valakit...beszélő viszonyban sincs a kegyes halál gondolatával.
Így gondolom, és hiszem.
Az indulatok tegnap egyetlen ember esetében szabadultak el. Józsibirka nem bírt magával.
Egyébként a törlések miatt éppen az nem derült ki, hogy ő volt az, akinek embertelen és bántó megjegyzései voltak. Páran, akik itt voltunk, láttuk, hogy mit művelt. Akik nem tudják, ők pedig azon csodálkoznak, hogy mi miért nem értjük a törlések okát. Ilyen alapon tényleg az embertelenül hozzászólót védi a hozzászólások törlője. Hiszen pont azok a posztjai maradtak bent, amelyekkel tisztára akarta mosni magát. Szerecsenmosdatás tipikus példája.
Most sem értem, hogy miért lettek törölve a hozzászólásaink. Még törlés előtt láttam a tiédet is.
De ha már ki tudja, milyen okból lettek törölve, akkor inkább az összes törölve lett volna. Mert így már egy értelmetlen katyvasznak tűnik inkább, mintsem értelmes, egymással összefüggő beszélgetésnek.
Pl. a 102. hsz. törölve lett, de Józsibirka vigyorgó reagálása nem. Nem valami következetes törlés...
Na, mindegy. Ez az egész tegnapi agymenés méltatlan volt egy ilyen komoly témához.
Van fent pár napja a YouTube-on cca 1 órás riport Karsai Dániellel, döbbenetes, hogy milyen gyorsan halad előre a betegsége 😔 ahol ő most tart ott a többség már rég bezárkózva a halált vágyná, míg ő egyáltalán nem akar meghalni, csak "ember" szeretne maradni.
A riport alatt csak jobban felhúztam magam a szinte vigyorogva közölt "Jobbulást kívánok neki!" momentumon.
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Igen, az abortuszról is folynak viták, és orvosa válogatja, hogy vállalja-e.
Most meg ez az eutanázia...
Én megengedhetetlennek tartom, hogy egy ember egy másik embert eltegyen láb alól. (Akár egy kutyát... "Könyörületből"...)
Nekem ez a véleményem.
Sajnálom!
A fene sem akart bevonni téged a beszélgetésbe. Te reagáltál az én hozzászólásomra. Szóval akkor miről beszélsz? Én csak válaszoltam.
De ne aggódj, többet nem beszélek veled. Nem, nem azért mert kifogytam az érvekből. Egészen más oka van.
Képzeld el, nekem mond valamit.
Ellenben a pártfogoltadnak (Józsibirkának) az utóbbi megnyilvánulásai szerint semmit nem mond.
Szegény, még majd sajnálom őt a lelki világa miatt. Aki beletaposott mások lelkivilágába, az ő volt.
Olvastad te egyáltalán, hogy az általa nyitott, és azóta törölt topicban miket írt? Ha igen, és még így is pártfogásodba veszed, te sem tudod, mit a tolerancia.
Egyébként valószínűleg az én hozzászólásomat sem olvastad, csak játszod itt a védőangyalt.
Megérdemlitek egymást.
Azért arra kíváncsi vagyok, miért lett törölve a 102. hozzászólás. Az enyém volt. Semmi kivetnivaló nem volt benne. Nem volt gyalázkodó, semmi nyomdafestéket nem tűrő szót nem írtam.
Már szembesíteni sem lehet Józsibirkát a kritikán aluli viselkedésével? Ezt nem értem. Mondjuk sok minden mást sem itt, de ez legyen az én gondom.
De hogy az igaz szó miért baj, az elgondolkodtató.
Ha ez itt a színvonal, akkor ám legyen!
Meg irkál az is akihez hozzáse szóltam,
egésségére! Elfér...😄
Semmi,
pihi van, várok diagnosztikára csak itt vagyok eredményeket várok, meg közben
nevetek jókat itten...😄
Én sem szeretnék úgy lenni,
Senki sem szeretne!
Én nem úgy irtam,
A férjem nap mint találkozik ALS -es betegekkel a munkája során, én, amíg aktívan dolgoztam többet ilyen beteg embert gondoztam. Nem szoktam személyes dolgokról nyilvánosan írni, de…
Ezt csak azért írtam le, hogy tudd, hogy van róla fogalmam miről írok:
Egy pillanatig sem szeretnél ezeknek a betegeknek helyében lenni, de ha ne adj isten, ennek a betegségnek csak a közelébe is kerülnél, könyörögnél a megváltásért.
Hová imadkozik most már,
Gondold el,
Hitetlenül Élni Életében,,
Most meg csak úgy menekülne, hát ez , hogy?
értesz naggyából?
"Bele se gondol mit beszél....."
Ahogy te sem.
További ajánlott fórumok:
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!
- Holttest mellett vásároltak emberek a Lidlben
- Miért divat manapság a válás? Miért nem tartanak ki egymás mellett az emberek?
- Sajnálom Karsai Dánielt és a többi súlyos beteget...
- Meghalt Karsai Dániel
- Az emberek lettek igényesebbek fog kérdésben vagy a "colgate reklámok" tették igényesebbé az embereket?