Karácsonyig cél a -15 kiló?! (beszélgetés)
szia Doryka!
it vagyok szep napot!
rajottem valmire csak tegyel ki egy kepet valami csini csajrol es amikor delutan enni akarsz valami nem 'jot' csak nezz a kepekre nem mert ilyen akarok lenni:DD ez mindenkire vonatkozik!!probaljatok ki!!tudom hulyen hangzik de lehet hasznal:D
Láttam az ikreket...édik. A szülinapi tortájuk nagyon nagyon szép.
Jövőre építkezünk,és most minden forint számít.Én most már csak gyest kapok ami 27000 ft.Hát hagy ne mondjam hogy az szart sem ér.Amit apa keres abból kell gazdálkodnunk,úgy hogy még félre is kell tennünk,ha gyönyörű kéglit szeretnénk. Márpedig szeretnénk.
Úgyhogy utazásról most nem is álmodom.
Talán csak egy hosszú hétvége ami belefér,de én abban sem nagyon bízok:(((
nem kell aggódni:) rossz pénz nem vész el:DDD
12 órában dolgozom, ma tettem le a 3 napos műszakot:))) most szabad vagyok hétfő estig:-
SZIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAA!
Már megin aggódtam,hogy nem vagy!!!!
Megnéztem....és még jobban irigyellek. A californiás és a Beverly-s képek pláne.Én biztosan sohasem fogok eljutni oda.Sajnos....
De majd ha egyszer nyerek a lottón!!! :))))
♥♥♥
huh hat koszi:)igen nagyons szep helyek:)igy h au oair(babysitter)vagyok megtudom nezni, eddig jol jartunk baratommal mert ahova eddig mentunk mindig volt ismeros tehat nem kellett szallasra kolteni, huuh amugy az iszonyat draga..huh csak kivancsisagbol nezegettem es uhh..jah ha meg szeretnel kepeket nezni elkuldom a ket kepes oldalam cimet. [link]
ha erdekel esetleg.
hat en sajna nem erzem igy jol magam meg azert van rendesen combikam es popsim, tudom h ti tiszta bolondnak neztek h miert..dehat nekem ez sok..csak erjem a plusz 4 kg-t dec 2ig:)aztan atobbi 5 huuh az lesz a kemney dio..
SZIJASZTOK!
hajra mindenkinek!!!:)en is kuzdok, es tenyleg az a nyamvas delutan ne lenne egyszeruen ram jon az ehetnek es raadasul meg neheziti a helyzetem h ket kisgyerekre vigyazok akik delutan esznke uzsit majd vacsit es ugye en csinalom hat valami borzaszto megallni h ne nyuljak hozza 50 50 h megallom:)nah de 5 kgtol mar megszabadultam meg 9 hatra van es meg 4 nek dec2 ig jo lenne lemenni..hat remelm osszejon..
egészségedre !!
lén egyenlőre jól állok, de jön a délután
tényleg meg kéne fogadni : hogy csak az nem hizlal amit nem eszel meg
Ha rám hallgatsz ,csak annyit írj elé hogy 2008 karácsonyig...
Arra lehet hogy még énis képes vagyok!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Hogyan lehet elkerülni karácsonykor a plusz kilókat?