Karácsonyig cél a -15 kiló?! (beszélgetés)
Sziasztok!
Túlétem a hétvégét. Jól sikerült a fellépés és a keresztfiam szülinapját is megúsztam különösebb bűnözés nélkül. 2 torta, sütemény hegyek és én összesen nem ettem egy szelet tortányit belőlük. Mindegyikből csak fél falattal kóstoltam, így nem sértődött meg senki és a könnyű ebéd mellé ez belefért.
Igértem, hogy megosztom, ha beválik egy-egy recept. Innen a hoxáról való a kókuszgolyó zabpehelyből nevű recept. Vannak még hasonlók én csak ezt próbáltam ki, de ez finom volt. Ennek köszönhető, hogy túléltem a hétvégét lelkiismeret furdalás nélkül. Többen (nem fogyósok) is megkóstolták, még a férjem is evett belőle és neki is izlett, pedig ő aztán finnyás az édesítő ízére.
Sziasztok lányok!
Mire jutottál szanád? Megfogadod tücsi tanácsát?
gyxáltalán nem vagy utálatos perszóna, sőt nagyon is az igazságot vágod a fejemhez, de nekem ez kell ,hogy észheztérjek.
köszi... jöhet még
Keményebb akartam lenni, de így is átláttál a szitán. Azért próbálkozom, még akkor is, ha én leszek az utálatos perszóna.
Különben meg akármennyit eszel nem fogsz olyan mértékben hízni, mint amilyen mértékben a nemevéssel fogynál. De tudom, neked hiába beszélek, csak az evésen jár az eszed. Jó is az, ha az ember egy jó, kiadós vacsora után már felállni, levegőhöz jutni sem tud. Arról nem is beszélve, hogy milyen öröm, ha reggel fel kell venni a harisnyát és a nagy hastól a térdedig tudsz csak lehajolni. De a te választásod!
szia
Én már legalább 3 éve itt tartok ,azóta sikeresen felszedtem vagy 20 kilót.
Nálam jelenleg a 15 kiló össze
fog jönni de pluszban
Mi lesz így karácsonykor? 130 kilóval fogok zárni ?
két napig oké minden aztán sajnos nincs lelkiismeretfurdalás.
A lelkifröccs még jöhet nyugodtan ,hátha használ
Sziasztok!
Szanád, úgy látom Te még nem hangoltad rá magad a fogyásra. Még csak ott tartasz, ahol én legalább másfél évig toporogtam, hogy minden nap elhatároztam, hogy holnaptól fogyok, vagyis, majd hétfőtől, aztán minden ment a megszokott módon.
Két lehetőség van: ne erőltesd a fogyást (nekem úgy tűnik még nem vagy felkészülve rá), vagy mély levegő, és nagy elhatározás, de komolyan, hogy csakazértis megmutatom, hogy sikerül. Ha lelkiismeretfurdalásod lesz minden egyes többletfalat GONDOLATÁRA, akkor már jó úton jársz.
Szia! én már 4 kiló 30 dekánál állok.Ennyit fogytam. Naon örülök neki.
DE! te is meg tudod csinálni.Ha nekem sikerül,neked is!
Szia
nem maradtál magadra ,
én már 5 kiló minusznak is örülnék ? de az is elérhetettlen számomra, sajnos
Sziasztok! Köszi Lilcsi a privit :)))
HOL VAGYTOK LÁNYOK? Magamra maradtam???????
És ha hazajössz utána nem fogsz visszamenni? Itthon mit fogsz csinálni?
Ja és naon kíváncsi vagyok arra is hogy mennyi a fizetésed. Persze ha nem akarod elárulni nem baj.
hat jah ki kell probalni es meglatod:)
[link] ezt az oldalt mindenkepp nezd meg!!meg mindenki!!!igenis norbi update szuper!!!
nah tehat 8 hoanpja vagyok kinnt nem voltam otthona zota es legkozelebb 2009 tavaszan megyek haza, de aztan lehet egy hetre jovore vagy kijonnek anyukamek meg nem tudom.
a fogado anyukam epp ma es holnap irja a zaro tesztjet azat majd kb jovo juniusban megy vissza dolgozni most h nem tanul nem tudom mit fog csinalni.Az apuka egy szamitogepes mernok egy jo cegnel itt kinnt.
nagyon szeretem oket ugy szeretnek engem minth a alnyuk vagy kishuguk lennek.1000000%-os csaladtag vagyok:))ugy volt h egy evre jovok es marciusban megyek vissza de meg egy evre maradunk.
hat mi egy babysitter dolga:)a gyerkcocokkel vagyok delelott tizorai jetek setalas vagy kertben vagyunk aztan ebed aztan szieszta aztan uzsi jatek vacsi furdes jatek..altalabn 6 7-og vagyok mert egyutt furdetjuk a gyerekeket de ha az apuka hazaer ok furdetik..estenkent tornazni jarok baratokkal vagyok..a hires neveztes starbucksba jarunk(kavezo)amit nagyon unok mar most 2 hete eljuottam eloszor bulizni, mert az itteni legjobb baratnom 20 eves es itt kb csak kavezoba tudsz menni semmi bar vagy sorozo 21 alatt...
itt lakom persze a csaladdal az egyik kpes oldalon fel is vannak teve kepek a hzarol szobakrol(masodik otthon neven)..meg istudod nezni.
a baratom is au pair csak ugy jott ki a lepes h o amcsi masik oldalan van Phoenixbe(arizonaba)nal most is 28-30fok van:)ket het mulva mgyek hozza aztan megyunk grandknayonhoz es las vegasba:))utoljar szeptembemberben taliztunk es hala jo istennk mar januarban jon ide a kornyekemre (aprilis helyet), az o csaldja is nagyon jo csak megbeszeltek a csaladdal h elobb jon el ennyi:)o is ikreker egy fiu egy lany vigyaz es ok is 15 honaposak:)erdekes mi??:D
az o fogado anyukaja magyar de mar kinnt szuletett tehat tori a magyart, nagyon jofejek neki is a csaladja,remelem az itteni is jo leszmajd:)
huuh mit irjak meg a hetvegeim 99.9999% szabadok..ennyi ha van meg valami kerdezz:)
És csak a gyerkőcökre kell vigyáznod,vagy más teendőid is vannak? Mivel foglalkoznak a "munkaadóid" Írj már egy kicsit annyira érdekel.
Mennyi időközönként jársz haza? Hány órát kell dolgoznod? Ott laksz velük?
Állítólak fél óra infraszauna 5-600 ft. Sztem nem olyan drága ha heti 2x megy az ember.
Azt hallottam hogy egy alkalommal 4-600 kalória ég el. Ez azért már felér 1 óra kemény edzéssel
:D okes.
en 172 cm vagyok amugy ..huuh hat a gerincserv az komoly ugy h jah azt tudom akkor nem szabad sokat tornazni.probald meg a jogat de elotte mondd meg h neked ez van az nagyon joooo!!szoba bico is jo csak attol a hasad annyira nem fogy , tudom mert sok baratom jar spinningre es a labuk oke de a hasuk nem tunik el annyira de azert ne aggod minden kis spottal elobbre vagy es fogyaszt, csak kitartas:)
en meg nem hasznaltam infraszaunat, de sok embertol hallottam h nagyon jo es persze h nagyon draga is..utanna kell jarni mert nagy arkulonbsegek vannak!!
Köszi a bíztatást. Nekem tényleg jó a 75 kiló,már csak azárt is mert 176 cm vagyok.
Sport.....most vettem egy szobabicót,de annyira nehéz tekerni hogy majd bele döglök.
Amúgy van egy gerincsérvem,tehát olyan sok sport nem megengedett.
Most infraszaunázni szeretnék,de nem tudom a mi kis falunkban van-e. Állítólag naon jó.
hat ma mindenki eltunt :S jah valoszinu mert pentek van..nah nekem delutan 3 van most:Dmindjart kezdodik a heeetveeegeee:):):):)jeee
szerintem ha szep lassan fogyod vissza sporttal es dietas etrenddel(NORBI A BEST!!!!)AKKOR A BOROD IS SZEPEN ALL VISSZA ES NEM FOG LOGNI!!!!ez csak kifogas,igenis visszatudsz mennoda ne elegedj meg 75-80al!!!!latom fiatal vagy helyes arcod van edes gyereked NE HAGYD EL MAGAD!!!!!!!ES BOCS H ILYEN KEMNEYEN FOGALMAZOK DE EZ MINDD JO TANACS!!!!!!!
De jó neked! Itt már olyan sötét van,hogy az orromig sem látok.
Igazából nem is szeretnék 65 kiló lenni,nekem elég lenne a 75-80. Én félek attól hogy a bőrőm nem fog visszahúzódni amennyire én szeretném. Inkább legyek egy kicsi duci,mint vékony,és lógjon rajtam a sok bőr.
MEGEEGYSZER MONDOM SOHA NE MONDD H SOHA!!:DD
baratnom aki 76 kgrol indult most 65 a masik baratnom 100 es most tart 80kgnal!!!ugy h soha ne mondd h soha !!en is neha ugy erzem h "soha"nem er el ami 4 eve voltam 55 kg..de elfogom erni mert elszeretnem erni!!!!!a kitartas es onbizalom az nagyon kell az a legfontosabb!!!!!!!
jah itt delelott 11 ora 10perc van most , 6 ora az idoeltolodas, most ebredtek fel a picurkak akik mar nem is oan picurkak:)most megyek kiveluk a kertbe nem indulok setalni mert lehet esni fog aztan futhatok haza:)
Szia! Neked is szép napot! Nálatok mennyi az idő? Ugyanannyi,mint nálunk?
Akkor kirakom magam amikor 65 kiló voltam,ott elég csini csaj voltam.
Annyi kiló azéletben nem leszek úgyse mégegyszer.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Hogyan lehet elkerülni karácsonykor a plusz kilókat?