Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak (beszélgetés)
SEMMIT!!!!
Mivel 16 éve nem kapok tőle ajándékot, kb 5 éve én sem veszek neki SEMMIT!!!
Nálunk a családban van egy ilyen szabály: karácsony előtt már ne vegyél magadnak semmit, hátha már más megvette neked. Úgyhogy ilyentől nem félek...
Nagyon szeret olvasni, úgyhogy könyvnek örülni fog biztos. Azt is tudom, hogy most épp valami jó szaftos, hosszú és izgalmas erotikus könyvre vágyik. Legyen vele boldog :) Már keresem a megfelelőt :)
:-)
Velem ilyen még nem fordult elő, mert amit sejtek, hogy esetleg megveszi, azt kihagyom.
Mondjuk tegnap épp betévedtünk egy könyvesboltba. És vett 2 könyvet. Az egyik pont az volt, amit nagyon nézegettem, hogy megvegyem-e, mert tudom, hogy örülne neki...
Milyen jól tettem, hogy nem azt vettem meg... :-D
Én egyszer jártam így. Karácsonyra vettem egy szép sportcipőt, és majd hanyatt estem amikor egyik nap hazaállított egy maga által vásárolt cipővel.
Jó mérges voltam.
Ti nem féltek attól, hogy megveszi magának például? És mire az ajándékozásra kerül a sor, már megvan neki..?
Gondolok itt DVD-re, könyvre...
Én például nem merek sok mindent megvenni, mert képes és megveszi magának, aztán ciki van... :-D
1000 óra című könyv, mivel óramániás,
James Bond DVD, mivel James Bond fan :-)
+ Abercrombie galléros póló.
nekünk lehet most lesz babánk igy ugyan élettárask vagyunk,de még nincs eljegyzési gyürünk.
ezt szeretném!!
jó lenne ha ő is!!!:)
Szerencsére nekem ilyen gondom nincs, nagyon fejben tartja az ünnepeket. Sőt, mivel a második nevem Katalin, kitalálta, hogy azon a napon is meglep majd valamivel.
Bár én nem szoktam tartani... :-D
akkor vegyél egyet magadnak...:D :)
de nézd a jó oldalát,neked van a legkönnyebb dolgod........:D
:-D
Hú, ez fura, hogy egy férfi ennyire virágmániás legyen...
Nálunk anya ilyen növénybolond, és apa az, aki már megőrül... :-D
Nekem nincs pasim.:(
:)
Egyet ertek, szerintem ha csak megvesxzed amit a parod ker, akkor a karacsony csak az ajandekozasrol szol, a lenyeg elmarad. Pont azert adunk ajandekot, hogy azzal is kimutassuk az erzeseinket. Barki el tud menni az uzletbe es megvenni amivel megbiztak, de csak az tudja mire vagysz igazan, aki szeret es odafigyel rad egesz evben. A megfelelo ajandek kivalasztasa kozben is sokat gondolunk a masikra, es errol szol a karacsony, nem?
Es igen, tudom hogy nem a kerdesre valaszoltam, de mar ugyis a legtob forumon ez megy.
Én is zseretem a meglepetést, ezért én inkább kitalálom mit vegyek. Általában sikerülni szokott olyant választanom, amire vágyik!
A titka az egésznek, hogy egész évben figyelni kell a másikra és kialakul, hogy mik a vágyai.
Nekem sokszor már fél évvel előbb megvan az ötlettáram.
Most sajnos nincs még, de lesz! És tuti, hogy meglepi lesz!
És az enyém is, én sem szoktam elárulni mit szeretnék! Ez így érdekes!
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek nőknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek férfiaknak
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?