Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak (beszélgetés)
Még év eleje táján jött szóba, akkor más ünnep kapcsán, hogy legjobban mire vágyik a férjem. Aztán nagy nehezen kinyögte, hogy egy bicskára. Na, nem olyan gagyira. Mondta is hogy mindig parfümöt, meg zoknit, meg borotvát...stb kap, és hogy ez még senkinek nem jutott eszébe, pedig nagyon szeretne egyet, amivel a többi férfi társának is tudna büszkélkedni. És, tény, nekem eszembe se jutott, hogy a férfiak ennyire szeretik a bicskát, és még büszkélkedni is vele...így én azóta azt keresem, kinéztem párat, van ahol gravíroztatni is lehet bele.
Mi, családon belül mindig megbeszéljük, hogy ki mit vesz, leginkább mire van szüksége az illetőnek. Ilyenkor listát készítünk, hogy ki mit szeretne, abból válogatunk, persze a konkrét ajándék a fa alatt azért meglepetés lesz.
Ez egy marha jó kérdés!!Fogalmam sincs mit vegyek a páromnak!
Én is bajban szoktam lenni ezzel az ajándékozással. A páromnak mindene van... Idén lehet, hogy elemes fogkefét kap vagy hajnyíró gépet. Ezek praktikusak és tudom legalább, hogy használná is őket.
De egyébként férfiaknak is lehet csomó mindent venni. Pl. hobbival kapcsolatos dolgok (horgászat, könyvek, számítógépes játékok), munkával kapcsolatos dolgok (laptop, telefon, stb, bár ezek nem olcsók), ha dohányzik, akkor ahhoz kiegészítők, tv nézőknek dvd lejátszó filmekkel, házimozi esetleg.
Tavaly a párom parfümöt kapott hozzá való tusfürdővel, ő választotta. Azelőtt vettem neki egy Puma felsőt meg egy Gilette borotválkozó szettet.
Az enyém egy addigra kb.két hetes kisfiút fog kapni!:DDDDDD
Én még gondolkodom ezen,de ha ti se tudjátok,írjatok rám,hogy milyen a pasi és adok ötletet:D Másoknak mindig nagyon okos vagyok csak a saját dolgaimban nem:)
Jah Ő igen:D Csak én nem érzem magamat annyira annak h olyan rucit vegyek.Magamra gondoltam h vmi télapósapis miniruhás dolog ami hamar levethető:)
Ha sportoló akkor szexi nem?
Asszem ha ffi lennék örülnék vmi szexi szerkónak..ezzel csak aza baj,hogy a szexi szerkóhoz egy szexi testet is kéne venni azt meg nem adnak:D:D:D
Próbálok férfi fejjel gondolkodni..pfff nem egyszerű...
Vagy esetleg kenvenc zenésze és egy jó zenei CD!
olyan férfi nem született még meg akinek én vennék gyürüt.
Van kedvenc filmje! Azt is megvehetnéd Neki eredetiben!
Pannika! Zsanett!
Vegyétek meg Ti a gyűrűt!
Attól függ ugye mennyit szánsz Rá!
Nekünk most lesz 24-én a házassági évfordulónk és én egy hangfalat veszek neki mélynyomóval a számítógéphez! Ezt már régóta szeretné! Még az a szerencsém, hogy még nem vette meg! Ezt a tippet is a lányom adta! Ő olyan jó dolgokat talál ki!
De karácsonyra?????
Ha kitaláltok vmi jót,aminek 1000% h örül vegyetek mellé valami óriási bóvlit,és azt adjátok oda először széles mosollyal:DMikor összeomlott,akkor kell odaadni az igazit:D
Am én is örülnék egy ilyen hétvégének,és a gyűrűnek is..Dehát...Férfiak:(
Nekünk ez nem jöhet szóba a sport miatt:Snincs rá idő:(
Nézz körbe mert ilyenkor vannak leárazások! Nagyon sok ékszerboltba!
én személy szerint a kari elött vagy után szivesen fogadnék egy kb olcsóbb árban lévő welness hétvégét.
Úgy nem olyan nehéz ha van vmi szenvedélye..Én párom sportoló,ami a szenvedélye az a munkája,és ahhoz mindene megvan..Aranyat szereti de az nekem pöppet drága,zokni,sál sapka meg már uncsi-
Ékszert szereti? Mert azt nem minden férfi szereti! Dohányzik?
Sziasztok:)Gyors reakciók:) Múlt évben "bevállalós voltam" pár fehérneműs képet kapott karácsonyra,és hogy tuti siker legyen 1 üveg Chivas whisky is került a dobozba..Idén viszont pangás van,semmi ötletem
..
én bizti horgász vmit veszek neki ,mert ez az élete.
irigylem .
titkon én is nagyon szeretném már,viharos a kapcsolatunk de azt hiszem igy hogy babát vállalnánk igy tudom hogy viszont szeret.
csak ö nem az a házasságpárti.
én vidéki lány vagyok,a szüleim ezt tanitották stb.
de annyi mindenben mellettem állt hogy nem panaszkodom ö bizonyitékát adta már egy párszor hogy szeret csak éppen nem akar még elvenni .
Szerintem is ez a legjobb megoldás! Ezek az ajándékozások mindig nagy gondot okoznak!
Pláne ha tudják mi az amit utálsz és mégis azt veszik!
Mondjuk én házasság párti vagyok! A lányom az előző karácsonyra kapta meg az eljegyzési gyűrűt! Még mi sem tudtunk róla!
További ajánlott fórumok: