Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek a házastársnak, kedvesnek, barátnak (beszélgetés)
Hát én megláttam amint ékszert néz egy aukciós oldalon. Persze nem nekem, hanem magának ezüstöt. Csak most gondban vagyok, hogy inkább üzletben veszek neki, mert ha véletlenül nem tetszik neki akkor ott ki lehet cserélni. Nyaklánca van, most lehet veszek neki egy szettet, nyaklánc+karkötő és kész is az ajándék.
Még gondolkodom neki egy öngyújtón is, de azt elhagyná. :) Ja 26 éves.
Ha dohányzik, egy szép öngyújtót, ha szükséges, hogy névjegykártyát adjon, egy névjegykártya tartót szép rozsdamentes fémből.(Amit én vettem, fekete bársonyszerű tokban volt. szupin nézett ki!) Lehet őket gravíroztatni... és mutatósan csomagolni.
De gondolkodom egy Halasi Csipke fazonkendőben is... az Enyémnek a frakkjához, szmokingjához.
Mi az ami leginkább érdelkli? Elektonikai cucc, hátizsák, könyv-olyan témáról ami érdekli( hobbi, utazás),ruhanemű, pánztárca+ öv, sál sapka kesztyű, melegitő, közös program megszervezése,
Irj a férjedről!
Tőlem egy pókos övet kap (ha találok végre....)
Egy nagyon öblös mélytányért, mert mindig panaszkodik, hogy kicsi :D És ráíratom, hogy Jó étvágyat Nyuszi! :)
Meg könyvet szeretnék neki!! Nem tudtok a XV.kerülethez "viszonylag közel" antikváriumot?
jah 2 év 3 hónap :) és együtt lakunk.
Nem tudom...még...lehet semmit.
Majd magamat adom:-)
Nem szabad reklámozni ezten az oldalon,de az előbb leírtam hogy hol lehet kapni:)
A kútkezelőtől bent a pénztárnál kérjed /nanopad/
Egy tipp neked!
Vegyél a párodnak a mol kúton kapható nano pad-ot 2000ft körül van és megtart mindent amit ráraksz pedig csak egy lapos guminak néz ki,de hasznos/mobil,mp lejátszó szeműveg/ egyszóval minden hozzátapad és nincs nyoma, nem ragasztós.
Érdekes én most vettem:)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek gyerekeknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek nőknek
- Karácsonyi ajándékötletek, ajándéktippek férfiaknak
- Párezres ajándékötletek válság karácsonyra:)
- Tudtok mondani ajándékötletet karácsonyra egy 15 éves lánynak?