Kapuzárási pánik férfiaknál (beszélgetés)
Akkor nem kell félni miattad?
Ez nagyszerű!
Így van, ha egy férfi bunkó, a keménységeddel szíven találod!
Bravóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Jajj ez tök jó, és pont ezt hallottam mástól is, aki iagzán megbecsül abba nem tudsz beleesni, én meg igen!:)
Nahát ez tök jó, inkább most mentsd meg az életed ezzel a másikkal, mit elcseszed ezzel a barommal!
Figyelj ismerd meg, igazából a vége ki lett mondva, az nem a TE sarad, ha már új életet akarsz kezdeni!
Én mindenesetre nem zárnám ki ezt az ebédet is főző pasit!Biztos nincs neki idióta barátja!
Kérlek kérlek este nehogy visszatáncolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Húha ettől féltem!
Ígérd meg SZK bármit is mondd lapátra teszed!
kicsit remegjen érted Ő, mégha vissza is fogadnád, akkor is okozz neki 2 hét szenvedést(de én remélem nem fogadod vissza)Ha mindig ilyen könnyű lesz visszakönyörgni, akkor semmi értelme, ha már vissza akarod engedni, előtte jól kínozd meg!
De inkább menj el a picivel nyaralni!
És gondolkodj arról, tényleg szereted-e, és ha igen, akkor miért?
Sírógörcse van?És láttad sírni is?
Hát elég jól elmulattatja azért magát!
Ja , ismerem ezeket, nekik egy pohár víz, nekünk meg a rohadt mocskos szavaik!
Jajj, ez megint Rád akarja kenni a balhét!Ismerős!Úgy kellett neki!
Menjen a francba?Ő beszél hülyeségeket, de Rád van kiakadva!Mekkora egy barom!
Így van!Ne engedj a bűnbánó képének!ki nem szarja le, csak az lebegjen a szemed előtt mekkora egy genyó!(irigy, befeketít, leszarja a véleményed, nem érdekli a vetélés stb..)Kell a francnak egy ilyen önző pasi!
Sőt a legjobb az lenne, ha mindensz nem is személyesen közölné, vagy inkább úgy, hogy indulóban vagy, nehogy megessen rajta a szíved, megvárod ,amiíg hazaér ma felöltözve, útrakészen, amint belép annyit mondasz két mondatom van a számodra:
Költözz el!
Méghozzá hétfőig!
És menj el, a lényeg , hogy magabiztos és kemény legyél!Neked van otthonod neki nincs!
Ha meg nincs jobb lett volna, ha megregulázza magát!
Na mindegy, ne adj neki esélyt, hogy beszéljen!
Aztán a hétfőn még ott találod, akkor doboz, és lakatos!
Szerintem az utóbbi hozzászólásod után, semmi értelme!mkár nem tudod megmenteni a kapcsolatotokat!
Nem is kell, hogy megmentsd, valószínű az egész kicsit másnak indult, de az igazság, az igazi tettei ebben nyilvánulnak be!A minimum az lett volna, hogy fog tegnap és orvoshoz cibál!A bajban jó messzi van!Sosem számíthastz rá!És ki tudja lehet a haver az csak egy kifogás!
Utilaput neki!Figyel tudom, hogy fáj meg szar érzés, de bírj ki két hetet, és meglátod könnyebb lesz utána!
Már túl vagy 2-3 napon, bár úgy az igazi, ha nem látod Őt!
Figyelj, szerintem fontosabbnak gondolod mások véleményét mint kellene. Mit gondol a párod, mit gondol a haver, Nem tök mindegy?
Ha rosszat akar rólad gondolni, vagy mondani tök mindegy mit csinálsz, ugyis megteszi.
Azoknak a véleményére, gondolataira érdemes figyelni, szerintem akik a tiédre is figyelnek, mert azoknak vagy fontos. A "tök mindegy mit gondolsz", nálam már kiverte volna a biztosítékot.
Na tessék kezdődik a kifordulás magadból, meg a megalázásod!Inkább puncsolsz egy parasztnak csakhogy megtartsd a párod!
Nem fog menni!Egy ilyennek alapból nem is szabadna közétek állni!
Na mindegy!Próbáld, csak nem tudom miért kell mindig meghunyászkodni!úgy néz ki Ő nevel Téged!Ráadásul hülyeségre!
Érdekes, hogy a barátja sosem akar beszélni veled, neki miért nem támad ilyen remek ötlete, hogy megismerjen Téged?
A páromnak is volt egy ilyen barátja, akivel sülve főve állandóan együtt voltak és csak az számított, hogy ő mit gondol. Szerencsére a párom és a havernak a barátnője egyszer jól összevesztek és a barát a nőjének adott igazat, azóta nem tartják egymással a kapcsolatot. De amikor ez történt, azt mondtam, hogy jól tette a pasi, hogy a nője mellé állt, mégiscsak felnőttek már, vele tervezi a jövőt. Aztán ecseteltem a páromnak, mi várhat rá, ha a haver a legfontosabb: Majd öreg korotokban magányosan üldögélhettek egymás mellett az öregotthonban, egyikőtöknek se lesz családja, mert egy normális nő sem bírta ki, hogy lesz*rjátok őket. Tologathatjátok egymást a tolókocsival és a kutya se fog rátok nézni. De ha családod van és törődsz a gyerekeiddel, talán értelmesebb életet élhetsz. Büszke lehetsz a fiadra, megtaníthatod focizni, még talán sörözni is eljárhatsz vele.
Szóval csak megkértem, gondolja végig, minek van értelme az életben és hova vezet, ha a barátot választja és hova, ha a családot. Mert az is oké egy ideig, hogy minden héten új csaj van az ágyában de egy idő után már mindegy lesz, mert egyik olyan, mint a másik, de szeretetet egyiktől se kap és nem számíthat senkire az életben csak a családra.
Mellesleg az is jó, ha nem hallgat a szép szóra, hogy letojod a fejét. Felöltözködsz nagyon csinin, aztán szó nélkül elindulsz otthonról és ezt gyakran meg is teheted. Ha ő megy, menj te is. Majdcsak odafigyel végre. Én a bizonyos baráttal is elbeszélgetnék, annak ellenére, hogy a pasid megtiltotta. Nem sok veszíteni valód van, szerintem csak fenyegetőzik, emiatt nem hagyna el, de ha elhagyna, az nem emiatt lenne.De nem támadnám a Nagy Barátot, épp ellenkezőleg, megpróbálnék "kibékülni" vele, kérdezd meg tőle, megbeszélhetnétek -e a problémátokat. Persze attól még a háta mögött utálhatod, de próbáld kicsit magadhoz édesgetni.
mondtam,hogy jönnek a kövek:)
szóval én arra gondoltam, hogy csak emlitse meg, hogy talán gondoljon arra, hogy azért pocskondiáz az a haver, mert....... és ennyi semmi egyéb, ebbe bármi belefér, ez mégcsak nem is hazugság, max. gondoljon amit akar, de a lényeg, a bogár a fülében van.
Magát az ötletet megvalósítani megérdemelnék, de nem merem egyenlőre megtenni. Észrevenné rajtam mert nem tudok úgy belehazudni a képébe mint ő az enyémbe.
Egy másik, nagyon rendes haverja mondta a minap nekem amikor a páromról elmélkedtünk...igen az ő haverja kibeszélte őt nekem!!!... szóval azt mondta, hogy ők gyerek koruk óta haverok és már azóta tudja a páromról, hogy szeret vetíteni, fedíteni, kamuzni, nem úgy adni elő dolgokat mint ahogyan az történt valójában. Azt is mondta, hogy szerinte ez betegség és ezt egyáltalán nem szereti a páromban és ezt már a páromon kívül minden közös haverjukkal megtárgyalták... Durva, nem? Sajnos többször kaptam már rajta én is hazugságokon, igaz mindig megbocsájtottam neki mert hülye voltam. Ennyire egyszerű a magyarázat. Ugyebár a szerelem vak és butít... nálam ez teljesen beigazolódott. És mivel az ember a saját kárán tanul a legjobban, nekem ez komoly lecke volt...
Féltékeny típus, folyamatosan az és az is volt.
Csak most úgy tesz mintha nem érdekelné mit csinálok. Ugyanakkor apró elszólásokkal elárulta magát, hoyg a fene majd megette mikor vasárnap du. kiöltözve elhúztam otthonról.
Úgy értettem, hogy ledöbbentem hallgattam a Párom szavait amikor az este ezt mondta: "És különben is azt mondta a ahaverom, hogy miattad nem keresett engem mert te egyáltalán nem vagy társasági lény mert mikor együtt voltunk sosem foglalkoztál vele, nem akartál beilleszkedni, jóban lenni vele." Erre én: "Ez hazugság! Az igaz, hogy a haverodat ki nem állhatom a stílusa, viselkedése miatt, de érdekes, hogy ő az egyetlen ilyen a társaságban. A többiekkel kivétel nélkül nagyon jóban vagyok és úgy érzem kölcsönösen bírjuk egymást. Ha úgy futok össze velük, hogy te nem vagy ott akkor is tök jókat dumálunk és viccelődünk... akkor miről beszél ez az ember???"
És ez tényleg így van. Minda fiú- mind a lány haverjával nagyon jó a viszonyom. Vajon miért van az, hogy pont ezzel az egy emberrel nem???
"Amúgy mondtam a páromnak, hogy fogok találkozni a haverjával és elbeszélgetek erről, erre ijedten reagált, nekiállt zsarolni, ha megteszem tényleg szakít velem. ."
Ez valahogy nem oké...Most már mindegy ahogy olvasom.