Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kapuzárási pánik férfiaknál fórum

Kapuzárási pánik férfiaknál (beszélgetés)

243. torde (válaszként erre: 242. - SZK207)
2009. júl. 7. 13:21
Ne arra koncentrálj, hanem a jóra!
242. SZK207 (válaszként erre: 241. - Torde)
2009. júl. 7. 12:10

Helló!

Jó helyen dolgozom, tényleg jó itt lenni. Van a lovardán kívül horgásztó, teniszpálya, kerti grillező... csak ritkán használjuk. Munka után mindenki rohan haza, hétvégén meg örülünk ha nem kell ide jönni:-)

Hétvége jó volt. Szombaton barátokkal vásárolni voltunk, vasárnap pedig egész nap kerti partiztunk, medencéztünk... Nagyon jó volt, kikapcsolódtunk. De hétfőtől kezdődött minden előről... Munka, feszültség...

241. torde (válaszként erre: 240. - SZK207)
2009. júl. 6. 11:52

Szuper!

Tudod-e, hogy jó helyen dolgozol:)

Hétvége jó volt?

Nem mentek nyaralni?

240. SZK207 (válaszként erre: 239. - Torde)
2009. júl. 6. 11:08
Szia! Köszi a kérdést, jól van. Itt van velem a munkahelyen. Na jó, nem mutatok neki "rossz" példát, hogy itt lógok. Tartozik a céghez egy lovarda és átvittem kicsit , hogy nézegesse a lovakat:-)
239. torde (válaszként erre: 238. - SZK207)
2009. júl. 2. 15:56

Csúcs!Örülök.

Mondjuk én most hiszek neki, de azért akkor is összebújnak az emberek, ha fáradtak!

De ne keressünk a kákán is csomót!

Kislányod jól van?

238. SZK207 (válaszként erre: 237. - Torde)
2009. júl. 2. 13:59
Korán kelt és sokat dolgozott azt mondja. Csak arra tudok hagyatkozni amit mond, remélem ez az igazság. S ami azt illeti nagyon meleg volt tegnap és ő nem klimatizált helyiségben dolgozik, gondolom ez is közrejátszott. Ma reggel már aranyos volt, mikor készülődtem a fürdőszobában fogdosta a popóm:-)
237. torde (válaszként erre: 236. - SZK207)
2009. júl. 2. 13:14

Minél előbb menjeteke kell nektek egy kis elszakadás a lakóközegtől!

Ennyire fárasztó a melója?

236. SZK207 (válaszként erre: 235. - Torde)
2009. júl. 2. 13:11

Most normális, igen. Bár tegnap szar napja volt, nagyon fáradt volt mikor hazajött és nem volt kedve enyelegni, de megértem, nem sértődöm be rajta.

Szeretném ha mennénk nyaralni de egyenlőre nem arról van szó, hogy hármasban hanem egy baráti családdal. Ott is van 2 kislány akikkel az én kislányom nagyon jól elvan. Még szervezés alatt van a dolog, nem tudok semmi konkrétat.

235. torde (válaszként erre: 234. - SZK207)
2009. júl. 2. 12:47

Ne izgulj, talán tényleg megforrt benne valami!

Most akkor bújós ugye?

Tudod nem szabad addig semmitől félni míg nem látsz rá jó indokot/okot.most élvezd ki!Nem mentek nyaralni hármasban?

234. SZK207 (válaszként erre: 233. - Torde)
2009. júl. 2. 09:13
Sajnos benne van a pakliban, hogy máshogy is elsülhet a dolog. 5 nap (mióta normális) nagyon kevés idő, bármikor bármelyikőnk felállhat és azt mondhatja, én mégsem ezt akarom. Remélem nem következik ez be de hát tudjuk, Isten útjai kifürkészhetetlenek...
233. torde (válaszként erre: 231. - OlíviaAnna)
2009. júl. 1. 16:29

És, ha máshogy sült volna el?

Utólag könnyű ám azt mondani, hogy ügyes vagy SZK, és így kellett csinálni. Szerintem itt tanácsot kap az ember kitől milyet, és ha a szívére kellett, hogy hallgasson, akkor mi sem kellettünk volna... Akik a hasonszőrűek táborában tartoztak csak próbáltuk arra biztatni, hogy ne akadjon ki, és ne stresszelje túl magát.Azt nehéz ilyen helyzetbe mondani, hogy nyugi megjön a jobbik esze, viseld el, amikor azzal szembesül, hogy nincs mellette, máshol van.Na mindegy, szerintem ahhoz,hogy most itt álljon boldogon kellett az is, hogy el tudja magát függetleníteni(mégha minimálisan is) a pasitól.

232. SZK207 (válaszként erre: 231. - OlíviaAnna)
2009. júl. 1. 13:23

Köszi neked is a drukkolást:-)

Tudod, nem azért írtam ide, hogy másoktól várjam a megoldást. Tudtam, hogy csakis az én és az ő érzésein, tettein múlik majd, hogy mi lesz a végkifejlet. Érdekelt, hogy mások jártak-e már hasonló cipőben és ha igen, hogy reagálták le a dolgokat, illetve gondoltam ha leírom miként "sakkozom" arról a külvilágnak mi a véleménye. Ezeket összehasonlítottam az én elveimmel, s tanulságokat vontam le. Az sem egy utsó szempont, hogy azáltal, hogy ide leírtam a búmat kibeszéltem magamból és megkönnyebbültem. Még ha csupa ismeretlen emberrel is osztottam meg. Köszi mindenkinek aki foglalkozott velem:-)

231. OlíviaAnna (válaszként erre: 228. - SZK207)
2009. júl. 1. 13:13

Kedves SZK!

Megkaptam tegnap a leveled :-))), majd reagálok ám én is, csak ez egy hektikus nap... Azonban annyit hozzáfűznék ehhez a kapuzárásos topikhoz no meg a sok "jótanácshoz", hogy ahogy átfutottam a hozzászólásokat 'A molnár, a fia meg a szamár' c. mese jutott az eszembe, amiben mindenki mást tanácsol, szegény molnárék jól összezavarodnak, summa summarom: nincs értelme másokra hallgatni, neked az a jó úgyis, ami NEKED jó. Szóval tök jó, hogy (bár közhely) a belső hangra hallgattál, meg talán némileg Medve úrra és hasonszőrűekre :-)

Minden pasinak van néha napján ilyen "Horthy-féle kiugrási kísérlete". Azért, hogy ne fajuljon el a dolog, az bizony rajtunk is múlik. Mert addig amíg mi vagyunk a csónakban, szerencsére van némi befolyásunk a helyzet alakulására. :-) Minden jó, ha vége jó, drukkolok, hogy tartós legyen a hepiend!

230. Niki1 (válaszként erre: 228. - SZK207)
2009. júl. 1. 12:59
Szia! Örülök, hogy rendbe jönnek a dolgok, remélem így is marad nem csak pár hétig tart.
229. torde (válaszként erre: 223. - SZK207)
2009. júl. 1. 12:53
Na szép!Ez számomra inkább tragikus, hogy egy férfi nem tud igazán megállapodni, és erre még büszke is!Kicsit buta az a haver, nem?Nem csodálom, hogy nem bírod, mert ugye ütközik az ember saját morális felfogásával.
228. SZK207 (válaszként erre: 226. - H.Ancsi)
2009. júl. 1. 12:52
Köszi, jól. Olyan most mint amire vágytam. Figyelmes, odaadó, bújós... Remélem ilyen is marad:-)
227. torde (válaszként erre: 225. - SZK207)
2009. júl. 1. 12:51

Látod így már oké, még egy esély aztán, ha azt is eljátsza, akkor elveszt Téged!Nincs több visszaút!

Így én is szurkolok Neked/Nektek.

226. H.Ancsi (válaszként erre: 225. - SZK207)
2009. júl. 1. 12:39
és most hogyan áll a helyzet?
225. SZK207 (válaszként erre: 222. - H.Ancsi)
2009. júl. 1. 12:20
Köszi neked is. Most azon vagyok, hogy így maradjon a helyzet de ez az utolsó esély. Beláttam, ha ilyen mégegyszer előfordulna, nem küzdenék azon, hogy együtt maradjunk mert mint ahogy torde írta megviselte a dolog még az egészségemet is sajna. Képtelen vagyok rá, hogy félvállról vegyem a sérelmeket, nagyon fájt a dolog és ez kihatott minden percemre. Ezt még egyszer nem szeretném átélni.
224. SZK207 (válaszként erre: 221. - 5e03fd4701)
2009. júl. 1. 12:16
Ez kedves tőled és megnyugtat, hogy egy nagy tapasztalattal bíró pasi üzeni ezt nekem. Te tudsz valamit!:-)
223. SZK207 (válaszként erre: 220. - Torde)
2009. júl. 1. 12:14
Nem tudom mikről beszélgethettek, de azt tudom a haverról, hogy folyton a két véglet közt vergődik móta csak ismerem. Az egyik a kujonkodás, a másik a családalapítás. Ilyen szélsőséges embert még nem láttam, nem hiszem el, hogy ő őszintén akarna családot hisz a vérében van a hűtlenség. Az apja és az öccse éppen ilyen, s a minap "dicsekedett" vele, hogy a 80 éves nagyapja is még csajozik.
222. H.Ancsi (válaszként erre: 221. - 5e03fd4701)
2009. jún. 30. 15:47

én is büszke vagyok rád:)

szóval szerintem itt az a kérdés merült fel,hogy ki mit tenne hasonló esetben, ezért mindenki elmondta a véleményét. Nyilván elhangzott olyan dolog is amiból a topic inditója számára hasznos tanácsot is kapott.

Hamar kimondjuk,hogy hagyja ott, szerintem nem. Csak mindenki másképpen leginkább a saját nézetei szerint értékeli az elhangzottakat.

Hogy kinek mi fér bele egy kapcsolatba az is mindenki maga dönti el. Én igen régen vagyok a párommal de nem hiszem,hogy beleférne sok olyan, számomra megalázásnak tünő viselkedésforma amit itt leirt a fóruminditó. Persze én csak az alapján tudok itélni, amit leir, nem vagyok ott, nem ismerem a teljes történetet.

Ha valaki nyiltan semmibe vesz, átnéz rajtad, ilyen szinten befolyásolható bárki által, ott nálam valami nem kerek.

Valószinüleg rosszul látom, és örülök, hogy a helyzet rendeződni látszik, kivánom,hogy maradjon is ez igy.

221. 5e03fd4701 (válaszként erre: 214. - Torde)
2009. jún. 30. 15:18

Ha az X-et porba döngölte az Y egyrészt az X is hibás mert hagyja másrészt a Z-re nem biztos, hogy vonatkozik az XY kakakapcsolata. :-)))

A gond az itt a hoxán, hogy túl hamar mondja ki minden kivülálló, hogy hagyd ott!

Félre értés ne essék én is voltam ilyen!

Minden esetre még most is büszke vagyok az SZKra, a Drágámra, meg saját magamra, meg még sokminden másra!

220. torde (válaszként erre: 219. - SZK207)
2009. jún. 30. 15:00
Azt mondtad Ő is családra vágyik, lehet a pasid sokat beszélt Rólad, gondolom csak jókat tud mondani Rólad, és ettől kedvet kapod:)Ki udja, szerintem nem lesz vele gond, különben a barátod nem lenne ilyen a hétvége óta Veled!Nem?
219. SZK207 (válaszként erre: 218. - Torde)
2009. jún. 30. 14:51
Azért titkon remélem, hogy a kavarós haver eltűnik hamarosan a színről mert nem hiányzik még egy ilyen. Kimerültem ez alatt a zűrös időszak alatt pedig "csak" másfél hétig tartott, de felőrölte az idegeimet teljesen.
218. torde (válaszként erre: 217. - SZK207)
2009. jún. 30. 14:47
Szerintem mindkettő lehet jó döntést, Te ezt választottad, mert ezt is akartad.Mi igazából csak arra tudunk tanácsot adni, amit TE elmondasz igazán akkor tudnánk megítélni a dolgod, ha Veled együtt élnénk a nap 24 órájában:)Szóval még mindig Te tudod a legjobban!:)
217. SZK207 (válaszként erre: 216. - Torde)
2009. jún. 30. 13:08
Szívemre hallgattam, ennyi. Lehet nem jól döntöttem de amíg így van, hogy jól alakulnak a dolgaink addig ez az érzés többet ér nekem mindenféle kedves, főzős, aranyos pasinál. Bár sajnálom őt mert igyekszik közel férkőzni hozzám annak ellenére, hogy tudja a kapcsoaltom de nem tudok, s nem is akarok vele foglalkozni egyenlőre. Hiába, a szerelem győzött:-)
216. torde (válaszként erre: 215. - SZK207)
2009. jún. 30. 12:29

Tudom igazad van, mégis mi nők gondolkodunk bonyolultan!Hát neked akkor szerencséd van, hogy máshogy is tudsz gondolkodni, asszem ez jellem kérdése:)

Bár lehet, hogy mindkét választás célhoz vezet, ha elmhagyod ott a főzős pasi, akibe beleszerethetsz, ha meg vele maradsz lehet örök érvényű volt az az egy-két hét!Szerintem lehet, hogy optimálisan két jó választás van, nem?

215. SZK207 (válaszként erre: 214. - Torde)
2009. jún. 30. 11:48
Neked is igazad van de én már annyi pszicho-s oldalt elolvastam a neten ami férfi-nő tulajdonságokról, érzelmekről, viselkedésről szól, hogy már a könyökömön jön ki a lényeg: Mi nők nagyon különbözünk a férfiaktól. Ők máshogy gondolkodnak mint mi és nem szabad elvárnunk tőlük azt amit bizonyos helyzetekben mi nők tennénk. Ezért én legtöbbször (még ha nehéz is) fordítva gondolkodom:-) Vagyis először átgondolom női szemmel, érzésekkel, utána megpróbálom a férfias verziót, aztán várom, hogy mi sül ki belőle. Megjegyzem: nem felejtettem el semmit a borzalmakból amit miatta átéltem, de hála az égnek az érzéseim ezeken felülkerekedtek. Tudom, magasról nagyobbat lehet esni, de ezzel most nem foglalkozom hanem próbálom felépíteni ismét amit a mocsok haverjával leromboltak, persze ehhez az ő segítsége elengedhetetlen. Örülök, hogy rájött mit veszíthet...
214. torde (válaszként erre: 205. - 5e03fd4701)
2009. jún. 30. 11:26

Kedves Medve Úr!

Igazából azért írtuk, hogy hagyja ott, mert nem lehet a sráccal beszélni, azt mondta nem érdekli SZK véleménye, és szakítani akar!!!!!!!Na most erre SZK mpróbált küzdeni, de sajnos még a testét/lelkét is megviselte, és erre mondtuk, hogy nem éri tönretenni magát!

Amúgy nem hiszem, hogy bárki egyedül otthon ücsörög a gép előtt, hanem pontosan olyan nők írták, hogy hagyja ott, akik már vagy ezerszer porba lettek döngölve!Nem tudom min múlott, mi változott a pasiban, de ilyet akkor sem lehet csiinálni, hogy szó nélkül leszarjuk a másikat.Tudja kedves Medve Úr a beszélgetés egy pasinak is kéne tudni indítani, hogy azt mondhatta volna:nem tudom mi van, nem tudom hány nap , de át kell gondolno a dolgokat.....stb.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook