Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kapros juhtúrós csirkemell salátával recept

Kapros juhtúrós csirkemell salátával recept

A Kapros juhtúrós csirkemell salátával hozzávalói:
4 db filézett csirkemell
15 dkg sonka
1 cs.kapor
25 dkg juhtúró

1 kis cs.salátakeverék
olívaolaj
petrezselyemzöld
citromlé

bors


A Kapros juhtúrós csirkemell salátával elkészítési módja:
Késsel vágjunk zsebet a megmosott szárazra törölt csirkemellekbe. A sonkát kockázzuk fel és kevejük bele a juhtúróba az apróra vágott petrezselyemmel együtt.A melleket töltsük meg ezzel a keverékkel,és tűzzük össze fogpiszkálóval. Serpenyőben hevítsünk olajat,majd tegyük bele a melleket és oldalanként süssük 1 percig,nagy lángon.Ezután 7 percig süssük oldalanként közepes lángon. A salátakeveréket keverjük össze kevés olívíolajjal apróra vágott petrezselyem zölddel, citromlével.Sózzuk,borsozzuk. A csirkemellet felszeleteljük és a salátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A kapros juhtúrós csirkemell salátával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook